1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Iris praktijk voor verloskunde en echoscopie

  Gepubliceerd op: 6-1-2022Bewerkt op: 7-6-2023
  Iris Praktijk Voor Verloskunde Gepubliceerd op: 6-1-2022Bewerkt op: 7-6-2023
  Geschreven door: Iris Praktijk Voor Verloskunde
  Wij hebben hart voor ons vak, vertrouwd, veilig en altijd dichtbij. Iedere zwangere is uniek, elke geboorte een klein wonder Dat vinden wij bij Iris nog altijd elke dag en dat merk je aan de aandacht en de deskundigheid waarmee we je begeleiden. Een zo prettig mogelijke zwangerschap, een bevalling die bij jou past en een gezonde baby in je armen. Dat is waar we dag en nacht voor gaan.

  Over Iris

  Wij werken bewust in een hecht team. Door onze samenwerking halen we het beste in elkaar naar boven: we overleggen in moeilijke situaties en houden elkaar scherp. We delen de diensten en ondersteunen elkaar daarin. En omdat we het onderling zo goed regelen blijft dit werk altijd leuk. Als wij aan het werk zijn, doen we dat met al onze energie en aandacht. Tijdens de spreekuren worden we ondersteund door een assitente. Zij regelt alle afspraken en zorgt ervoor dat je antwoord krijgt op de vragen waarmee je belt. Voor medische vragen is er altijd overleg met een van ons.

  Onze praktijk

  We begeleiden je graag vanaf het prille moment tot en met de kraamtijd. Dat doen we al heel wat jaar met kennis en kunde en liefde voor ons vak. In je zwangerschap kom je ongeveer 10-12 keer bij ons langs voor controle. Je leert ons allemaal kennen in je zwangerschap. Zo weten we zeker dat je tijdens de bevalling een vertrouwd gezicht ziet. Tijdens de controles meten we je gewicht en bloeddruk. Ook kijken we naar de groei van je buik en luisteren we naar het hartje van de baby. Regelmatig krijg je een echo. Voor jou is een echo een mooie mogelijkheid om je kindje te zien. Wij halen uit de echo's de medische informatie die we nodig hebben. Wil je een extra echo, ook wel een pretecho? Dat kan bij ons eigen echobureau Loek.

  Aanmelden

  Je hoeft niet eerst langs de huisarts, je kunt je direct aanmelden bij onze praktijk. Dat kan telefonisch 0413-268499 of via het aanmeldformulier op onze website.

  Zwangeren uit de omliggende dorpen rondom Uden en Boekel zijn ook welkom in onze praktijk. Het spreekuur is van maandag tot en met vrijdag. Meerdere avonden per week hebben we avondspreeekuur en iedere dinsdag is er spreekuur in Boekel.

  Ben je nog niet zwanger, maar wil je dat graag worden? Neem dan contact met ons op voor een kinderwensconsult.

  Contact met Iris Tel. 0413 268499 Maandag t/m vrijdag 08.30-12.30/13.30-16.30 Avondspreekuren zowel in Boekel als Uden van 16.30-21.00 Spoednummer: 0413 783334

  Uden Volkelseweg 32 5405 NA Uden

  Boekel Parkweg 10 5427 AL Boekel

  Neem ook een kijkje op onze website

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard