1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Irene - blogster op Zwangerenportaal

  Gepubliceerd op: 9-3-2018Bewerkt op: 1-11-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-3-2018Bewerkt op: 1-11-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hoi, ik ben Irene. Een week voordat we in ons nieuwe huis trokken, kreeg ik een positieve zwangerschapstest! In mijn blogs neem ik je wekelijks mee in mijn drukke, nieuwe leven.

  Hoi, ik ben Irene. Ik woon zo’n drie jaar met mijn vriend en dochtertje Mara in het mooie Alkmaar. In mijn blogs neem ik je wekelijks mee in mijn drukke leventje tijdens de eerste zwangerschap. En ook kun je nu maandelijks lezen hoe ik de tweede zwangerschap ervaar.

  Hoe anders zag mijn leven er een paar jaar geleden uit! Ik woonde als single in mijn eigen appartementje in Utrecht. Toen ik Peter ontmoette, kwam alles in een stroomversnelling. Na een jaar gingen we voor een kindje, verkocht ik mijn appartement en trok bij hem in. We kochten een huis en een week voor de verhuizing had ik een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Letterlijk en figuurlijk een nieuw leven! Over deze zwangerschap kun je vanaf week 5 tot week 40 de blogs lezen. Inmiddels loopt hier al bijna 2 jaar een vrolijke dreumes rond :) We kijken regelmatig samen in het boek waarin ik de blogs heb gebundeld.

  Ik werk als productonderzoeker in Den Haag. Normaal gesproken in Den Haag, maar deze maanden thuis. Ik schrijf artikelen over producten in een tijdschrift en op de website. Het is een heerlijke, maar ook drukke baan met veel deadlines en tripjes naar het buitenland. Daarnaast cross ik het hele land door, want mijn familie en vrienden wonen van Groningen tot Delft.

  Na een turbulente periode met onze temperamentvolle dochter in combinatie met veel werkstress, besloten we toch heel graag een tweede kindje te willen. Tot onze grote verbazing was het vrijwel direct raak! En wat is het anders, zo’n tweede zwangerschap. Ik schrijf erover in de maandblogs op mijn kanaal.

  Ik ben benieuwd of mijn verhalen herkenbaar voor je zijn. Of juist helemaal niet! En hoe ervaar jij je zwangerschap? Laat je een berichtje achter?

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard