1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk InnerBirth

  Gepubliceerd op: 3-12-2021Bewerkt op: 3-12-2021
  Innerbirth Gepubliceerd op: 3-12-2021Bewerkt op: 3-12-2021
  Geschreven door: Innerbirth
  Ik werk als caseload, holistisch vroedvrouw in Nieuwegein en tot op 30 min rijden in de omgeving. Mijn zorg houdt in dat je 1 vast gezicht hebt gedurende je zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik bied veel tijd en aandacht en zet jouw wensen voorop.

  Ik ben Jasmijn Blijenbergh-Menereis. Ik werk als solist, wat betekent dat ik altijd het vaste gezicht ben in de zwangerschap, maar ook tijdens de bevalling en daarna. Mijn benadering is vanuit een holistische, natuurlijke kijk op het leven. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en invloed op elkaar heeft. Daarnaast geloof ik in de kracht van de natuur, en dat het meestal goed is je daar vooral niet teveel mee te bemoeien. De oerkracht die vrijkomt tijdens een bevalling, is fantastisch!

  Ik neem maximaal 4 cliënten per maand aan, zodat ik veel tijd en aandacht voor jullie heb. Ik vind het belangrijk om deze tijd te investeren, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Als we een vertrouwensband hebben opgebouwd, zal dit een positieve uitwerking hebben op de bevalling. Ik kan jullie op deze manier ook beter begeleiden op een manier die bij jullie past. Tijdens de bevalling zal ik continue begeleiding bieden, vanaf het moment dat jullie mij nodig hebben. Ook indien je onder zorg van de gynaecoloog zou komen, blijf ik bij jullie.

  Tijdens consulten hebben we een uur de tijd om uitgebreid over bepaalde onderwerpen te praten, of bijvoorbeeld oefeningen (spinning babies), een (rebozo)massage of visualisatie te doen. We kunnen vanuit jullie wensen kijken wat nodig is.

  In het zeldzame geval dat ik niet naar jullie toe kan komen, heb ik een achterwacht regeling met collega’s die dezelfde visie nastreven.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard