1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Heb jij al contact kunnen maken met je baby?

    Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
    House of Birth Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
    Geschreven door: House of Birth
    Vanaf 17 weken zou je contact kunnen maken met je baby ...

    Lieve zwangere,

    Je tweede trimester is aangebroken. De meeste zwangeren beginnen vanaf dit moment ook goed contact te maken met hun baby. Om dit contact te verdiepen en te versterken hebben we het 2nd Trimester Event ontwikkeld.

    Wil jij de band met de baby nu al sterker maken, ook zodat je beter weet hoe het gaat met je baby? Daarnaast blikken we deze sessie al vooruit op de bevalling en doen we een speciale ijsmeditatie (geen Wim Hof situaties!!!) ter voorbereiding op baringspijn.

    ‍Deze cirkel is onderdeel van de New Life Circle Events, dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform. Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap. Elk trimester komen we bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

    Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

    Bekijk hier de volgende data van de New Life Circle Events.

    Liefs,

    House of Birth

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard