1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Gwendolyn Pieters

  Gepubliceerd op: 2-15-2019Bewerkt op: 7-23-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-15-2019Bewerkt op: 7-23-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Gwendolyn, 36 jaar en mama van twee prachtige jongens en ik woon samen met met lieve man in Vlissingen.

  Mijn specialisme is het vastleggen van de bijzondere tijd rondom de geboorte, een liefdevolle zwangerschapsreportage, een intens mooie herinnering aan de geboorte en een pure reportage van de kraamtijd. Mijn passie is het vertellen van jullie verhaal, puur, eerlijk en liefdevol.

  Ik ben een documentaire fotograaf in hart en nieren, het vastleggen van het echte leven in grote en kleine momenten is mijn passie. Wil je een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd? Die maak ik met liefde voor je. Een zwangerschaps- en kraamreportage maken we lekker bij jullie thuis, volg ik het ritme van jullie kindje en poseren we niet. Zo heb je een aandenken die echt laat zien hoe het was, vol met liefde, foto’s die je raken en die je keer op keer terug zullen laten gaan naar dit mooie moment.

  Als geboortefotograaf heb ik reeds tientallen kindjes geboren zien worden. En dat went nooit! De geboorte van een kind is het allermooiste wat er is. Ik vind het iedere keer weer een eer dat ik zo’n belangrijk moment mag meemaken en mag vastleggen voor ouders. Voor de geboortereportage plannen we eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, het is heel belangrijk dat we een klik hebben en jullie je prettig voelen bij mij. Voel je dus niet bezwaard om een gesprek met mij te plannen. Mochten jullie willen dat ik erbij ben, dan sta ik vanaf 37 weken op wacht, dat betekent dat jullie mij dag en nacht kunnen bereiken en dat ik zodra de bevalling echt is begonnen naar jullie toe kom. Dit kan thuis zijn maar ook in het ziekenhuis.

  Als lid van de beroepsvereniging geboortefotografen heb ik toegang tot alle belangrijke ziekenhuizen en mag ik meestal ook mee naar de operatiekamer mocht dit van toepassing zijn. Ik ben op een respectvolle, subtiele en integere manier aanwezig. Tijdens deze reportage richt ik mij op jullie en jullie verhaal, op de liefde, de emoties en alle kleine details die jullie op dat moment ontgaan. Ik kan je uit ervaring vertellen dat deze foto’s onbetaalbaar zijn.

  Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Dan nodig ik je van harte uit om mijn website eens te bekijken en daar kun je ook mijn brochure aanvragen. Ik kijk er ontzettend naar uit jullie te ontmoeten.

  Contactgegevens:

  Voor- en achternaam: Gwendolyn Pieters
  Geboortejaar: 1982
  Beroep: Fotograaf
  Naam praktijk: Gwendolyn Pieters Fotografie
  Vestigingsplaats: Vlissingen
  Website: www.pietersfotografie.nl
  Telefoon: 06-47695486
  Mailadres: info@pietersfotografie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard