1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Geslacht baby Katja Schuurman en Freek van Noortwijk bekendgemaakt

  Gepubliceerd op: 4-12-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  ZP® - Entertainment Gepubliceerd op: 4-12-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Entertainment
  Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk krijgen een... meisje! Dit maakte hij in een televisieprogramma bekend. Er werd al langer gespeculeerd over het geslacht van het kindje en nu is het duidelijk: het is een dochter.

  'Ik heb het helemaal omarmd'

  Voor Freek was het een verrassing, hij had namelijk het vermoeden dat het een jongetje zou zijn. "Op die manier zou de hormonale huishouding wat meer in balans zijn," vertelt hij in Shownieuws. Is Freek nu teleurgesteld? Nee, totaal niet. "Ik heb het helemaal omarmd en ben ontzettend blij", aldus een trotse aanstaande vader.

  Katja showt babybuik

  Katja bevestigt het nieuws en showt haar babybuik op Instagram. "Een meisje...", schrijft ze bij de foto. Vele BN-ers feliciteren haar met het nieuws.

  Instagram Katja Schuurman

  Bron: Instagram Katja Schuurman

  'Het mooiste Valentijnscadeau!'

  Katja en Freek gaven elkaar afgelopen zomer het ja-woord. Het stel maakte de zwangerschap op Valentijnsdag op Instagram bekend. "Het mooiste valentijnscadeau dat we elkaar konden geven... We worden papa en mama!", schreef Katja op haar Instagramaccount.

  Tweede dochter voor Katja

  Katja is al moeder van dochter Sammie (9), uit haar relatie met Thijs Römer. Daar komt over een aantal maanden dus nog een meisje bij!

  Grote kinderwens

  Katja heeft er geen geheim van gemaakt dat ze een kinderwens heeft. Hierbij vertelde ze ook dat haar biologische klok tikt en er daarom redelijk wat haast bij is. "Ik ben 44 en kan niet zo heel lang meer wachten." De lang gekoesterde wens van Katja gaat dus in vervulling!

  Vonk sloeg meteen over

  Katja leerde chef-kok Freek vijf jaar geleden kennen in Guts & Glory, zijn restaurant. Het moest wel echte liefde zijn, want Freek ging een jaar later in Turkije op zijn knieën. Nu, vier jaar later, wordt hun liefde bekroond met een baby.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard