1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Geboortecentrum Linde

  Gepubliceerd op: 9 december 2016 11:21Bewerkt op: 10 april 2020 12:32
  Geboortecentrum Linde Gepubliceerd op: 9 december 2016 11:21Bewerkt op: 10 april 2020 12:32
  Geschreven door: Geboortecentrum Linde

  Onze verloskundigenpraktijk

  In geboortecentrum Linde werken we met twee verloskundigen. Hans van de Walle en Nienke van Alst. Ze zijn ervaren verloskundigen met liefde voor hun vak en geven professionele en zorgzame begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en ook in de kraamtijd kun je op hen bouwen. Elke bevalling ervaren ze zelf als unieke momenten in het leven.

  De verloskundige is de aangewezen persoon om naar je te luisteren, tips te geven en je te adviseren tijdens het verloop van je zwangerschap en de bevalling. En hoe beter je voorbereid bent, hoe soepeler de bevalling zal gaan!

  Team verloskundigen

  Hans en Nienke staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). De verloskundigen moeten aan de hoogste eisen voldoen om in dit kwaliteitsregister opgenomen te worden. Daarnaast zijn beide verloskundigen gediplomeerde echoscopisten en lid van de vereniging van Nederlandse echoscopisten.

  Natuurlijk kijk je uit naar de komst van je baby...... Maar het kan best zijn dat je veel vragen hebt of misschien overspoeld wordt door twijfels en angsten. Schroom niet om dit met ons te bespreken. We nemen graag alle tijd voor je en willen je helpen om vragen over je zwangerschap, de bevalling en de baby te beantwoorden. Een kindje krijgen is immers een unieke gebeurtenis waar geen vraag te veel of raar is.

  Neem ook een kijkje op onze website

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard