1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Farola Dumont

  Gepubliceerd op: 7-4-2018Bewerkt op: 6-21-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-4-2018Bewerkt op: 6-21-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Farola Dumont, geboortedoula, postpartum-doula en babyverzorgingsspecialist en rouw-en-verliesdoula. Mijn werkgebied ligt ruim rondom Rotterdam, dus ik kom ook vaak in Delft, Den Haag en Leiden. Naast het werken in mijn doula-praktijk ben ik tevens hoofd en docent aan doula-opleiding In Bloei.

  Na 14 jaar als therapeut en inmiddels zelf moeder worden, werd het in 2010 mijn missie om anderen te helpen een zo goed mogelijke start met hun gezin te hebben. Ondersteuning rondom zwangerschap, geboorte en goede hechting in het eerste jaar na de geboorte, heeft mijn passie. Geen enkele ouder zou zich alleen moeten voelen staan in deze tijd, dus biedt ik graag op elke manier waarop ik kan support.

  Naast het ondersteunen bij meer dan 100 geboortes, heeft Farola tevens ervaring in het ondersteunen bij gezinnen wanneer kraamzorg weg is, in het hele eerste jaar na de geboorte. Gewoon wanneer er een extra luisterend oor gewenst is, of echte hulp met opvoeden, een ritme vinden of wennen aan het leven als ouders. Als onderdeel van de verwerking en mooie terugblik op de geboorte, biedt ze ook geboortefotografie aan.

  De eenzaamheid die kersverse ouders kunnen ervaren in de eerste weken en maanden na de geboorte, was een van de redenen waarom Farola ook postpartum-doula werd. Up-to-date advies over hoe je om kan gaan met je eigen gevoel versus alle goed bedoelde tips die elkaar tegenspreken. Of omgaan met wat je ‘zou moeten doen’ maar waar je zelf geen goed gevoel bij hebt. Maar die eerste goede start als gezin begint bij een zo prettig mogelijke geboorte. Eentje waar je steun ervaart en weet dat je een fijn team om je heen hebt. Dat is waar Farola met jullie en de zorgverleners samen biedt. En hoe mooi is het om die bijzondere herinnering dan ook (mocht je dat willen) in beeld vastgelegd te hebben.

  Doula Farola staat voor een goede start voor het hele gezin.

  Contactgegevens:
  Farola Dumont
  www.doulafarola.nl en www.doulaopleidinginbloei.nl
  06-14197620
  doulafarola@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard