1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkomsbericht Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal

  Gepubliceerd op: 10-4-2021Bewerkt op: 9-15-2022
  Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal Gepubliceerd op: 10-4-2021Bewerkt op: 9-15-2022
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal
  Welkom bij Verloskundige praktijk Druten en West Maas & Waal en bedankt voor je inschrijving bij zwangerenportaal.nl. Wij kijken er naar uit je binnenkort te mogen verwelkomen op het spreekuur.

  Via zwangerenportaal.nl kan je de volgende zaken, op een beveiligde manier inzien/ontvangen:

  • jouw dossier
  • jouw afspraken
  • informatie gebaseerd op jouw zwangerschapsweek

  Afspraken

  Kijk op zwangerenportaal.nl bij ‘mijn afspraken’ voor jouw eerste (of eerste 2) afspraak/ afspraken bij ons. Voorafgaand aan deze afspraak geven we je graag onderstaande informatie om je zo goed mogelijk te informeren.

  Tijdens je zwangerschap zullen we je een aantal echo’s aanbieden bij ons op de praktijk. Tijdens de eerste echo (de vitaliteitsecho), rond 8 weken zwangerschapsduur, kijken we of we hartactie zien bij het kindje. Bij de termijnecho, rond 10-12 weken zwangerschapsduur, kijken we welke zwangerschapstermijn er passend is bij de grootte van het kindje. Hierop berekenen we de uitgerekende datum.

  Waarschijnlijk vindt de termijnecho plaats in combinatie met een intake gesprek. Tijdens de intake stellen wij vragen over je medische voorgeschiedenis en algemene gegevens. Daarnaast vertellen wij je, indien gewenst, over mogelijke onderzoeken in de zwangerschap. De NIPT screening op het Down- Edwards en Patausyndroom, 13 weken echo (ETSEO) en 20 weken echo (SEO) zullen hierbij aan bod komen. Ter voorbereiding op mogelijke onderzoeken in de zwangerschap verwijzen we je graag naar www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl. We raden je aan de informatie t.a.v. prenatale screening samen met je partner door te nemen voor de eerste kennismaking.

  Foliumzuur

  Voor de zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Slik elke dag een tablet van 0,4-0,5 milligram foliumzuur tot en met de 10e week van je zwangerschap. De tabletten zijn zonder recept bij de drogist of apotheek verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.deverloskundige.nl.

  Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze praktijk. Voor vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

  Tot snel!

  Adelind, Paulien, Ellis, Ella en Silvia

  Verloskundige Praktijk Druten en West Maas & Waal

  Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer: 0487-517800. Voor het maken van afspraken en/of het stellen van vragen zijn wij Ma t/m Do tussen 08.30 en 13.30uur bereikbaar (optie 2 van het keuzemenu). Verder zijn wij ook per e-mail te bereiken. Voor spoed of dringende vragen zijn wij altijd te bereiken na het kiezen van optie 1 op het keuzemenu.

  Adres: Hogestraat 60A, 6651BM in Druten

  E-mail: info@verloskundigedruten.nl Wij zijn ook op Facebook in Instagram te vinden

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard