1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Voorstelpagina Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal

  Gepubliceerd op: 10-4-2021Bewerkt op: 9-13-2022
  Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal Gepubliceerd op: 10-4-2021Bewerkt op: 9-13-2022
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk Druten & West Maas En Waal
  Welkom bij Verloskundige Praktijk Druten en West Maas & Waal. Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig.

  Wij zijn een hecht team waarbij kwalitatief hoogstaande zorg in combinatie met tijd en aandacht voor jullie bovenaan staan. Ons team bestaat uit 4 verloskundigen en 1 praktijkassistente. Altijd een vertrouwd gezicht, dat is wel zo fijn.

  In ons werk kunnen wij elkaar inspireren, motiveren en scherp houden. We houden van improviseren en creatief denken. Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig. De vraag van jullie is leidend voor de begeleiding welke wij bieden. We sluiten aan bij jullie wensen en behoeften. We houden van het geven van voorlichting en ervaren veel werkplezier als we jullie daarmee de regie in eigen hand kunnen geven. Het met vertrouwen de bevalling tegemoet kunnen treden, is voor ons de kroon op ons werk. Het geven van optimale begeleiding zorgt voor een optimale bevalling!

  Je kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens de zwangerschap, baring en kraamtijd. Ook voor het plaatsen van spiralen of advies bij kinderwens ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze praktijk verwijzen we je graag naar onze website of meld je hieronder direct aan.

  Onder dit bericht vind je een link naar ons aanmeldformulier. Nadat deze bij ons binnen is gekomen nemen bij binnen enkele dagen contact met je op (tussen maandag en donderdag).

  We kijken er naar uit je te kunnen verwelkomen op onze praktijk!

  Met vriendelijke groet, Adelind, Paulien, Ellis, Ella en Silvia Meld je aan

  Contactgegevens

  Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer: 0487-517800. 
Voor het maken van afspraken en/of het stellen van vragen zijn wij Ma t/m Do tussen 08.30 en 13.30uur bereikbaar (optie 2 van het keuzemenu).

  Verder zijn wij ook per e-mail te bereiken. Voor spoed of dringende vragen zijn wij altijd te bereiken na het kiezen van optie 1 op het keuzemenu.

  Adres: Hogestraat 60A, 6651BM in Druten E-mail: info@verloskundigedruten.nl Telefoon: 0487-517800

  Wij zijn ook op Facebook in Instagram te vinden

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard