1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Voorstelpagina Verloskundige Praktijk Draagkracht

  Gepubliceerd op: 2-9-2021Bewerkt op: 3-25-2021
  Verloskundige Praktijk Draagkracht Gepubliceerd op: 2-9-2021Bewerkt op: 3-25-2021
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk Draagkracht
  Voorstelpagina Verloskundige Praktijk Draagkracht

  Warm welkom bij Verloskundige Praktijk Draagkracht in Leiden. De zwangerschap is een intieme, liefdevolle maar ook kwetsbare tijd. In verwachting zijn is zoveel meer dan een fysieke verandering. Iedereen beleeft het op zijn eigen unieke manier en daar wil ik graag mijn zorg op afstemmen. De zwangerschap is een tijd van verandering; dit gaat vaak gepaard met verschillende emoties.   Ik sta voor jou en je partner klaar om een luisterend oor te bieden, om jullie te begeleiden in het maken van eigen keuzes op basis van betrouwbare informatie. Ik kies bewust voor een kleinschalige verloskundige praktijk en heb weinig vrouwen per maand onder mijn zorg.  Mijn begeleiding is met aandacht en verbinding. Samen bouwen wij een band op en krijg je begeleiding van mij als ervaren verloskundige. Ik ben tevens gespecialiseerd in coaching en EMDR.

  Draagkracht Mijn verloskundige praktijk heet Draagkracht. Zwanger zijn is namelijk letterlijk dragen; je draagt je kindje 9 maanden lang bij je. Daarnaast betekent dragen voor mij ook het dragen van de veranderingen in je leven, je relatie, je lichaam en geest. Er is kracht nodig om met deze veranderingen om te gaan."

  Ik woon samen met mijn man en zoon (2017) in Leiden. Toen ik zwanger was van onze zoon, realiseerde ik me nog meer hoe belangrijk het is om een goede band op te bouwen met je verloskundige. Vanaf 1 januari 2021 werk ik daarom als verloskundige vanuit mijn visie in mijn eigen praktijk. Dit doe ik met veel geduld, passie en liefde en met oog voor ieders wensen en grenzen.  Naast mijn passie voor verloskunde is mijn gezin erg belangrijk. Ik ben het liefste met mijn gezin en ontdek samen de mooie dingen van het leven. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, ga ik de natuur in, ben ik gek op dansen en reis ik het liefst de hele wereld over. 

  Jouw verloskundige, Dominique

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard