1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    De bevalling komt dichterbij!

    Gepubliceerd op: 3-11-2024Bewerkt op: 3-11-2024
    Verloskundigenpraktijk de Vaart Gepubliceerd op: 3-11-2024Bewerkt op: 3-11-2024
    Geschreven door: Verloskundigenpraktijk de Vaart
    Over 10 weken is je uitgerekende datum! Het laatste trimester is gestart en je gaat steeds meer toe leven naar de bevalling en het leven met je kindje.

    Om je goed voor te bereiden op de bevalling hebben wij een film gemaakt die je thuis kunt bekijken met alle informatie die je wil weten over het voorbereiden op de bevalling en over hoe de bevalling zelf in z'n werk gaat. Je zult géén échte bevalling zien op de film, maar vooral uitleg krijgen over het gemiddelde beloop van een bevalling en handige tips krijgen.

    Wil je alle informatie rondom bevallen, houdingen en omgaan met de weeën nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan deze folders over het voorbereiden op je bevalling, welke houding je aan kunt nemen tijdens de bevalling en welke soorten pijnstilling er zijn.

    In een van de komende consulten bij ons zullen we op het voorlichtingsmateriaal terugkomen en jullie wensen en verwachtingen rondom de bevalling doorspreken.

    BIj ons op de praktijk is het ook mogelijk om een Tens te huren, hiervoor betaal je €17,50 voor de stickers en de huur is €2,50 per dag. We kunnen hem tijdens je bevalling meenemen als je dit aangeeft.

    Ook hebben wij een bevalbad wat je kunt huren, de kosten zijn €110,00. We nemen het bad mee tijdens de bevalling. Mocht je om wat voor reden het bad toch niet gebruiken en het pakket wat bij het bad zit is nog dicht, dan zijn er geen kosten verbonden.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard