Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangerschap & Coronavaccinatie 12 januari 20.00 uur

Verloskundigenpraktijk de Toekomst

, 12 januari 2022 14:34Laatste update op: 12 januari 2022 14:38

Gratis livestream waarin al je vragen worden beantwoord.

Stel al je vragen over vaccineren tegen corona en zwangerschap/vruchtbaarheid aan de experts !

Vanavavond om 20.00 uur organiseren de NVOG, Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en het ministerie van VWS een livestream voor (zwangere) vrouwen: over zwangerschap, vruchtbaarheid en coronavaccinaties.

De NVOG, Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en het ministerie van VWS organiseren een livestream voor (zwangere) vrouwen: over zwangerschap, vruchtbaarheid en coronavaccinaties.

Vrouwen (en hun partners) hebben veel vragen over zwangerschap en vaccineren tegen corona. Gynaecologen en verloskundigen luiden de noodklok, omdat zij (te)veel zwangere vrouwen met corona in het ziekenhuis zien belanden.

Tijdens de livestream gaan gynaecologe Liesbeth van Leeuwen, verloskundige Kirsten Schatorje-Kok en voorzitter van de Geboortebeweging Marjolein van Gelderen in op de meest gestelde vragen over zwangerschap en vaccineren tegen corona.

Deelnemers kunnen vooraf en tijdens de livestream vragen stellen die zoveel mogelijk direct beantwoord worden.

Deelnemen kan direct via de link op de website van de NVOG: https://www.nvog.nl/livestream/(https://www.nvog.nl/livestream/?fbclid=IwAR2RaxZpdyZ0_-DcuTL36ug3OShGydOYPwqEN62iH3foct1cBrMLZhNFIPc)

Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis (en kan anoniem).

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard