Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Nieuwe waarneemster vanaf 3 augustus

Verloskundigenpraktijk de Toekomst

, 21 juli 2020 10:03Laatste update op: 21 juli 2020 10:14

Nadine Strijbos komt ons team versterken.

Beste zwangere,

Aankomende donderdag zal Tineke Okma na bijna 1,5 jaar haar laatste dienst bij ons werken. Ze is haar eigen caseloadpraktijk begonnen en dit is helaas niet meer te combineren met waarneming in onze praktijk. We snappen haar keuze en wensen haar veel succes in haar eigen praktijk. Gelukkig hebben we een enthousiaste nieuwe waarneemster gevonden in Nadine Strijbos. Zij zal ons vanaf 3 augustus ondersteunen tijdens het ziekteverlof van Ellen.

Mijn naam is Nadine Strijbos en ik ben de nieuwe waarneemster van verloskundige praktijk de Toekomst. Vanaf augustus zullen jullie mij dus regelmatig zien in de praktijk. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens een van de meest bijzondere momenten in jullie leven, met de geboorte van jullie kindje als hoogtepunt. Samen gaan we er een mooie en bijzondere tijd van maken! Hopelijk zien we elkaar snel!

We kijken uit naar een prettige samenwerking en zijn overtuigd dat de zorg in jouw zwangerschap en rondom de geboorte van je baby in goede handen zal zijn bij Nadine.

Margretha, Lianne & Ellen.

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Feed

    • Mijn week

    • Cursussen

    • Community

    • Dashboard