1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Nieuwe waarneemster Simone Jonkers

  Verloskundigenpraktijk de Toekomst

  , 18 oktober 2021 12:47Laatste update op: 18 oktober 2021 12:50

  Ester Verhoeven gaat verhuizen en stoppen als onze waarneemster

  Beste zwangere,

  Eind oktober zal Ester verhoeven haar laatste dienst bij ons werken. Ze gaat verhuizen en qua afstand is het helaas niet te combineren met waarneming bij ons. We zijn erg dankbaar dat ze ons het afgelopen jaar heeft bijgestaan en wensen haar veel werkplezier in de regio Nijmegen.

  Gelukkig hebben we een hele fijne, nieuwe waarneemster gevonden, die ons tijdens ziekte, vakanties en nascholingen gaat vervangen, Simone Jonkers. We zijn erg blij met Simone als aanvulling op ons team en kijken uit naar een mooie samenwerking.

  Mijn naam is Simone Jonkers, geboren en getogen in Zaltbommel en sinds 2020 woonachtig in Tuil. Vanaf november kom ik als waarneemster de praktijk versterken tijdens ziekte, vakanties of bijscholingen. Na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde in Maastricht ben ik in Limburg en Utrecht werkzaam geweest. Na een aantal jaar werken in een andere regio, is het toch wel heel fijn om weer terug te gaan naar Gelderland. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden en na ruim vier jaar studeren, werd het dan eindelijk, in januari 2018, werkelijkheid. Met veel plezier begeleid ik (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Geen dag is hetzelfde: dat wat het vak zo bijzonder én uniek maakt. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en kijk uit naar een prettige samenwerking!

  Margretha, Ellen & Lianne.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard