1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Desirée Domacassé

  Gepubliceerd op: 12-20-2022Bewerkt op: 5-23-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-20-2022Bewerkt op: 5-23-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, Ik ben Desirée Domacassé. Ik ben gezondheidswetenschapper (MSc) en heb me volledig gespecialiseerd in de gezondheid van de moeder.

  Binnen mijn eigen praktijk begeleid ik sinds 2016 vrouwen in de eerste jaren na hun zwangerschap, een periode waarin de nodige ondersteuning ontbreekt, terwijl moeders vaak worstelen met hun (mentale) gezondheid en herstel. Daarbij heb ik mijn eigen supplementenlijn geformuleerd voor deze fase, Femmegetic genaamd.

  Hormonale gezondheid

  Het echte werk begint pas na de bevalling, is een vaak gehoorde uitspraak. En toch is er weinig aandacht voor jou als vrouw eenmaal moeder geworden. Wat vreemd is, omdat je niet alleen bepalend bent voor het welzijn van je kleintje(s), maar er is fysiek en mentaal enorm veel aan de hand waar je hulp bij kunt gebruiken. Je maakt bij de geboorte de grootste hormonale daling uit je leven mee. Als je bedenkt dat je hormonen alles beïnvloeden, je gedrag, emoties, denkvermogen en fysieke gesteldheid dan is het herstel daarvan van groot belang.

  Ontzwangeren

  Dit herstel kan langer duren dan je van tevoren op voorbereid bent. Gemiddeld geven vrouwen aan een jaar tot anderhalf jaar nodig hebben om zich weer goed te voelen – wanneer er geen grote uitdagingen zijn. De kunst is om naast te weten wat je lichaam nodig heeft, dit ook te kunnen doorvoeren middenin de (chaotische) transitie naar het moederschap. Hoe dat te doen, is precies waar ik me in heb verdiept de afgelopen jaren en waar ik moeders mee help in mijn praktijk en met mijn supplement, Femmegetic.

  Contactgegevens

  Instagram: instagram.com/daisysyellowpepper
  www.daisysyellowpepper.nl
  www.femmmegetic.com
  Consults online

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard