1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Na je kraambed, als je verloskundige en kraamverzorgster weg gaan - De Kei

  Gepubliceerd op: 5-16-2020Bewerkt op: 11-7-2022
  Verloskundigenpraktijk De Kei Gepubliceerd op: 5-16-2020Bewerkt op: 11-7-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Kei
  BELANGRIJKE INFORMATIE VAN DE KEI

  Wij hopen dat je onze zorg als prettig en fijn ervaren hebt. Het mooiste kado dat je ons kan geven is ons aanraden. Vertel een ander hoe tevreden je was. Dat kan live, maar je kan ook op Zorgkaart Nederland een review achterlaten. Dat kan ook op onze website, facebook of Google. We zijn overal blij mee! Heb je tips voor ons dan hopen we dat al gehoord te hebben. Zo niet dan hopen we dat je het invult op de enquete die je nog per mail zal ontvangen. Je mag ons ook altijd bellen met tips, op- of aanmerkingen en vragen.

  Nadat je verloskundige en kraamverzorgster de zorg hebben afgesloten kan je bij andere instanties terecht voor vragen. Het consultatieburo kan je bellen als je iets wilt weten over het ritme van je kindje, huilen of flesvoeding. De huisarts bel je als jij of je baby ziek worden. Een lactatiekundige is altijd handig om advies te vragen bij elke vraag over borstvoeding, hoe klein de vraag ook is. Heb je nog vragen of problemen die je wilt bespreken met je verloskundige dan mag je haar ook nog bellen.

  Veel moeders hebben in deze fase best wel wat vragen en onzekerheden. Vaak wordt contact met andere moeders erg gewaardeerd. Hiervoor kan je naar een Mamacafe. Dat is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je gezellig even een kopje thee of koffie kunt drinken. Sommige Mamacafe´s heten oudercafe of mama&papa cafe. Sommigen hebben een website, anderen alleen facebook. In Amersfoort Vathorst heb je een heel gezellig Mamacafe in SKA Zilverberg.

  Online kan je ook in contact komen met andere moeders in de buurt. Superleuk en handig; Buurtmamas.nl.

  Hoe herstelt je bekkenbodem, lees er over in deze folder.

  Nog een paar tips voor goede websites:

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard