1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Hoe wordt content gevalideerd op zwangerenportaal.nl?

  ZP® - Magazine

  , 29 mei 2020 15:51Laatste update op: 7 februari 2106 07:28

  Zwangerenportaal.nl is jouw bron voor informatie. Zoals je weet staat jouw privacy en veiligheid bij ons bovenaan. Daarom beschermen we niet alleen jouw gegevens, maar zorgen we er ook voor dat de informatie die je leest, door deskundigen is gecheckt.

  Betrouwbare informatie

  Het internet staat vol met artikelen met betrekking tot zwangerschap. Je krijgt als zoeker honderden bronnen van informatie, maar welke is betrouwbaar? Zwangerschap is een gevoelig onderwerp en daarom des te belangrijker dat de informatie die jij leest, betrouwbaar is.

  Hoe zorgt zwangerenportaal.nl ervoor dat jij betrouwbare informatie krijgt?

  1. Informatiebehoefte Alle artikelen zijn gebaseerd op de behoefte van vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn.

  2. Betrouwbare bron Alle artikelen en pagina’s zijn gebaseerd op betrouwbare bronnen zoals medische websites, zorgverleners en wetenschappelijke onderzoeken.

  3. De laatste check Om er zeker van te zijn dat de informatie die jij leest, écht juist is, wordt deze door een deskundige geverifieerd.

  Feedback of vragen?

  Laat het ons weten zodat wij onze artikelen kunnen blijven optimaliseren. Wij ontvangen graag alle vragen, tips en feedback over zwangerenportaal.nl. Stuur een e-mail naar info@zwangerenportaal.nl. Heb je medische vragen? Neem dan altijd contact op met je zorgverlener.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard