1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Carolien Barelds-Numan

  Gepubliceerd op: 7-22-2019Bewerkt op: 7-8-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-22-2019Bewerkt op: 7-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Borstvoeding geven is natuurlijk, maar daarmee gaat het nog niet altijd vanzelf. Laat ik voorop stellen dat ik de keuze aan jullie als ouders laat, maar mijn motto is: Laat borstvoeding het uitgangspunt zijn. Jij bent als moeder degene die daadwerkelijk je baby de borst geeft, maar er zijn heel wat mogelijkheden voor hulp, advies en begeleiding hierbij als dit wenselijk is.

  Mijn naam is Carolien Barelds-Numan. Ik woon met mijn man Arjen en onze drie kinderen in het mooie Dwingeloo, waar ik mijn lactatiekundigepraktijk aan huis heb.

  Je bent zwanger, allereerst van harte gefeliciteerd daarmee!
  Deze periode gebeurt er enorm veel, de voorbereiding op de komst van het kleine wonder is in volle gang en ook de vraag welke voeding je straks wilt gaan geven vraagt aandacht.

  Een lactatiekundige is de specialist op gebied van borstvoeding. Ik geef (aanstaande) moeder, vader en kind specialistische begeleiding bij borstvoeding. Of het nu om het aanleggen, de melkproductie, het kolven of iets anders gaat, als lactatiekundige IBCLC geef ik professionele ondersteuning bij borstvoeding. Ik kan helpen met het zoeken naar een passende oplossing bij specifieke problemen.

  Ook is het mogelijk om al voorafgaande aan de bevalling een voorlichtingsafspraak te maken om je zodoende goed voor te bereiden op de borstvoedingsperiode.

  Ik ga er vanuit dat borstvoeding niet moet, maar mag en een bijzondere ervaring kan zijn. Je bepaalt zelf wat goed is voor jou en je baby. Ik denk graag met je mee.

  Ik werk samen met diverse lactatiekundigen in de regio. Op het moment dat ik je niet kan helpen zoek ik een collega uit die het beste bij je past. Bij drukte, ziekte of vakantie nemen wij werk van elkaar over. Je bent dus altijd gegarandeerd van zorg. Ook op de website van de NVL staan alle lactatiekundigen die lid zijn van de NVL vermeld.

  Contactgegevens:

  Carolien Barelds – Numan, Lactatiekundige IBCLC
  Vestigingsplaats: Dwingeloo
  Website: www.lactatiekundigedwingeloo.nl
  Telefoonnummer: 06-10825455
  E-mail: info@lactatiekundigedwingeloo.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard