1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Praktische info na aanmelding bij Verloskundigen Midden Limburg

  Verloskundigen Midden Limburg

  , 28 oktober 2020 10:04Laatste update op: 26 september 2022 17:02

  Lenie, Liz, Maaike of de verloskundige in opleiding heeft je gewezen op dit zwangerenportaal. Goed dat je een account hebt aangemaakt. Je hebt zo inzage in je dossier en kun je gedeelde bestanden downloaden. De belangrijkste informatie nog even voor u op een rijtje:

  Voeding in de zwangerschap. Allereerst is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Bekijk www.voedingscentrum.nl voor de voedingsadviezen in de zwangerschap of download de app ZwangerHap van het Voedingscentrum. Het advies is om in de zwangerschap extra Foliumzuur en vitamine D in te nemen, dit kan in een multivitamine voor zwangeren. Daarbij is het ook belangrijk om voldoende Calcium binnen te krijgen. Nuttig hiervoor vijf melkproducten per dag of suppleer 1000mgr Calcium.

  Maak geen kattenbak schoon en werk in de tuin met handschoenen.

  Goed om te lezen voor de eerste afspraak:

  Bedenk of je wilt deelnemen aan Moeders voor Moeders: https://www.moedersvoormoeders.nl/

  Intake https://www.rivm.nl/documenten/folder-zwanger

  Screening ongeboren baby https://www.pns.nl/documenten/folder-informatie-over-screening-op-down-edwards-en-patausyndroom

  13 en 20-wekenecho https://www.pns.nl/sites/default/files/2021-08/De_13_wekenecho_en_de_20_wekenecho.pdf

  Om het intakegesprek goed te laten verlopen is het fijn als we dit kunnen voorbereiden. Zo kunnen wij tijdens deze controle zaken bespreken die voor jullie van belang zijn. Je kunt ons hierbij helpen door via onderstaande uitleg thuis het intakeformulier in te vullen en te uploaden in ‘Gedeelde documenten’.

  Hoe kom ik bij ‘Gedeelde documenten’? Druk op het ronde icoontje van je foto/letters rechtsboven naast de zoekfunctie. Je komt op je Dashboardpagina, scrol naar beneden, onder ‘Communicatie met je verloskundige’ zie je rechts in beeld ‘Gedeelde documenten’. Hier kun je het intakeformulier downloaden. Vul dit formulier in, sla het op op jouw apparaat en upload het in het zwangerenportaal bij ‘Gedeelde documenten’. Hierna is het formulier zichtbaar voor ons en kunnen we de eerste afspraak goed voorbereiden. Indien er gegevens bij andere hulpverleners opgevraagd mogen worden, teken dan het toestemmingsformulier en upload dit ook. Wil je dit liever op een later moment doen, dan mag dit ook.

  Tot snel op het spreekuur! Lenie en Liz

  Locatie Baexem: De Briasweg 35A, 6095 CK, Locatie Nederweert: Loverstraat 8, 6031 VD, in het Gezondheidscentrum Nederweert

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard