1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Het voeden van je baby

  Gepubliceerd op: 8-25-2021Bewerkt op: 8-25-2021
  Verloskundigcentrum Calamaris Gepubliceerd op: 8-25-2021Bewerkt op: 8-25-2021
  Geschreven door: Verloskundigcentrum Calamaris
  Tijdens je vorige zwangerschapscontrole hebben we o.a. kort gepraat met je over de voeding voor jullie kindje. Misschien hebben jij en je partner al een duidelijk beeld voor ogen. Maar misschien twijfel je nog of het borstvoeding of kunstvoeding wordt of heb je vragen over de mogelijkheden.

  Om je voor te bereiden op en te informeren over de mogelijkheden hebben wij in onze regio een folder ontwikkeld met als titel: 'Het voeden van je baby'. Deze folder is bedoeld om je reclamevrije voorlichting over voeding voor je kind te geven, zodat je geïnformeerde keuzes kunt maken. Na de geboorte van je baby kun je de folder gebruiken om informatie terug te zoeken. Wanneer je na het lezen van de folder vragen hebt, kun je hiermee terecht bij ons. Ook zullen wij jou tijdens je zwangerschap en na je bevalling begeleiden bij het nemen van beslissingen rondom het voeden van je kind. In de kraamweek zullen wij de kraamverzorgende ondersteunen waar nodig. Na de kraamweek nemen de artsen en verpleegkundigen van de jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) de begeleiding rondom de voeding over.

  Natuurlijk is het aan jou (en je partner) welke voeding je straks aan jullie kindje gaat geven, Je krijgt van ons de hulp die je daarbij nodig hebt.

  Lees hier de folder 'Het voeden van je baby'.

  Overweeg je om borstvoeding te gaan geven? En wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn? Meldt je dan aan voor de informatieavond over borstvoeding.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard