1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Bevallingsverhalen

  Lees hier bevallingsverhalen om je voor te bereiden op je eigen bevalling

  Terug

  Bevallingsverhalen

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Ben jij je al aan het voorbereiden op je bevalling? Er zijn talloze scenario’s mogelijk tijdens de bevalling, en door verhalen van andere vrouwen te lezen kan je een beetje een idee krijgen van wat je te wachten staat!

  De één een thuisbevalling, de ander een ziekenhuisbevalling: alles kan wat betreft bevallingen. Wanneer je een vrouw haar verhaal laat doen over de bevalling, komen er meestal de leukste en verrassendste dingen naar boven! Wanneer je in verwachting bent, kan het goede moed geven om verhalen van vrouwen te lezen die hetzelfde hebben meegemaakt als dat wat jij tegemoet gaat.

  Veelzijdige verhalen

  Of het nu je eerste, tweede, derde of vierde bevalling wordt, het is altijd fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Daarom hebben wij hier talloze bevallingsverhalen voor je verzameld! Deze verhalen komen van vrouwen van jong en oud, die allemaal de bevalling op hun eigen manier hebben meegemaakt. Iedere bevalling is uniek, en dat zal je dan ook zeker teruglezen in al de verschillende bevallingsverhalen.

  Altijd wel inspiratie of iets herkenbaars

  Hoe moeilijk of hoe mooi het juist gaat worden: je kunt je vast wel herkennen in één van deze bevallingsverhalen. Daarom is het lezen ervan ook zo leuk! Verhalen over keizersneden, waterbevallingen en nog veel meer kun je allemaal hier lezen. Een ontzettend leuke voorbereiding op je eigen bevalling, of juist als je al bent bevallen en nog even wilt nagenieten!

  Het is ook nog eens erg handig om bevallingsverhalen te lezen, want vrouwen zullen er hun beste tips in geven. Hoe zijn zij omgegaan met het opvangen van de weeën, en hoe hebben zij zich voorbereid? En hoe kun je nu het beste je herstel bevorderen?

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard