1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners FFP

  Gepubliceerd op: 4-11-2019Bewerkt op: 12-30-2019
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-11-2019Bewerkt op: 12-30-2019
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners die het FFP-Keurmerk dragen en zijn opgenomen in het FFP certificeringsregister. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk is in staat om jou integraal te adviseren over hun financiële toekomst.

  De vereniging behartigt de belangen van de leden door te communiceren over ledenaangelegenheden en vakinhoudelijke zaken. Ook communiceert de vereniging met consumenten en stakeholders over financiële planning en het/de FFP CFP®-keurmerk/titel.

  Federatie Financieel Planners (FFP) bestaat uit een keurmerk, een register (Stichting Certificering FFP) en uit een beroepsorganisatie (Vereniging FFP). FFP telt ruim 3.500 (gecertificeerde) leden. Stichting Certificering FFP is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de (gecertificeerd) financieel planner. Zij stelt daartoe leerdoelen en exameneisen vast, bepaalt de Permanente Educatie voor de FFP-leden en ziet streng toe op handhaving van de Gedragscode door middel van tuchtrecht.

  Vereniging FFP (VFFP) behartigt de belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord. Zij maakt zich in het bijzonder sterk voor het vergroten van de bekendheid van het begrip financiële planning.

  Onze ambitie is dat consumenten een FFP-lid zien, erkennen en herkennen als dé betrouwbare en transparante gesprekspartner voor informatie én advies over financiële levensvragen. Onderstaande verenigingsonderdelen maken zich hier ieder op hun eigen wijze sterk voor.

  Vind hier een gecertificeerd financieel planner bij jou in de buurt.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard