1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Babypraktijk Ilse

  Gepubliceerd op: 8-30-2023Bewerkt op: 9-13-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-30-2023Bewerkt op: 9-13-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Al sinds 2005 ben ik, Ilse van der Velden, het gezicht achter Babypraktijk Ilse. Bij mij kan je 5 dagen per week terecht voor een BABYSPA sessie, BABYMASSAGE cursus en geef ik workshops BABYTAAL om je tijdens je zwangerschap meer uitleg te geven over het huilgedrag van je baby. Na 18 jaar mijn praktijk te hebben en 6000 baby’s te hebben mogen ontvangen durf ik te zeggen dat ik een gespecialiseerde babyspecialist ben met veel kennis en gebruik deze om je zo goed mogelijk te begeleiden wanneer je een bezoek brengt aan mijn praktijk.

  Vanaf 2020 heb ik een mooie nieuwe praktijk aan huis waar je ook terecht kunt voor een deskundig advies over je baby. Loopt het niet zo lekker thuis? Heb je heb je niet genoeg aan de begeleiding van het consulatiebureau? Bel me of neem contact met me op en ik kom naar je toe voor een huisbezoek.

  Tot 2019 had ik ook een kleine babyzwemschool waar ik vele baby’s heb mogen laten kennis maken met water. Dit was ontzettend leuk om te doen maar ik kreeg te horen dat dat zwembad ging sluiten.

  Babyspa stond al heel lang bovenaan mijn lijstje. De verbouwing van een gloednieuwe praktijk werd gestart en in juni 2020 kon ik mijn eerste baby verwelkomen in de babyspa. Dat het, met 5 dagen per week open, zo druk zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht.

  Tot snel bij mij in mijn praktijk!

  Contact

  Piet van de Lindenstraat 14
  5504 CA Veldhoven-dorp
  www.babypraktijkilse.nl
  info@babypraktijkilse.nl
  06 – 138 063 45

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard