1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Baby met sterrenbeeld Ram: dit kan je verwachten + leuke babynamen

  Gepubliceerd op: 3-22-2021Bewerkt op: 2-10-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-22-2021Bewerkt op: 2-10-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ga jij tussen 21 maart en 21 april bevallen? Dan krijg je een baby met het sterrenbeeld Ram! Natuurlijk hoeft dat niet allesbepalend te zijn voor het karakter van je kindje, en moet je de astrologie met een korreltje zout nemen. Maar geloof je er toch een beetje in, dan kan je hier alvast lezen wat je ongeveer kunt verwachten van een kind met het sterrenbeeld ram. En we geven je ook wat suggesties voor leuke babynamen voor sterrenbeeld Ram!

  Eigenschappen kind met sterrenbeeld Ram

  Ieder kind is natuurlijk anders, maar toch zie je vaak overeenkomsten in karakter op basis van het sterrenbeeld. Voor een Ram is dat zo dat ze over het algemeen erg energiek en temperamentvol zijn. Een Ram is een ‘vuur’ sterrenbeeld en dat zie je dan ook vaak terug in het karakter. Een Ram weet dan ook vaak precies wat hij of zij wil en is mentaal en lichamelijk vaak sterk.

  Dat zorgt ervoor dat een klein Rammetje vaak temperamentvol is en niet veel geduld heeft. Niet zo fijn voor jou als ouder soms, maar aan dit persistente karakter zal je kindje waarschijnlijk in zijn volwassen leven veel gaan hebben! Een Ram houdt er vaak van om samen te spelen in plaats van alleen. Daarnaast is hij zelfverzekerd, enthousiast, avontuurlijk maar soms ook wat opvliegend!

  Tips voor het opvoeden van een Ram

  Met een Rammetje heb je een echte wildebras in huis. Daardoor kan hij soms wat brutaal uit de hoek komen, alhoewel dat vaak niet bedoeld is. Omdat ze vaak eerlijk uitkomen voor hun mening en wat ze willen, is het voor jou ook nodig sterk in je schoenen te staan en eerlijk te zijn. Ook heeft je Rammetje vanaf het begin baat bij heldere regels van wat wel en niet mag. En omdat je Ram zo druk en wild is, is het goed een fysieke uitlaatklep te zoeken voor je kleine waarin hij zijn energie in kwijt kan.

  Babynamen voor sterrenbeeld Ram

  De volgende babynamen zullen perfect passen bij het karakter van jouw Rammetje!

  Jongensnamen:

  1. Emiel: deze naam betekent ‘enthousiast’
  2. Boaz: deze stoere naam betekent ‘sterk’
  3. Ri(c)k: deze naam betekent ‘geboren leider’
  4. Liam: betekent ‘vastberaden’
  5. Aaron: betekent ‘berg van kracht’
  6. Harvey: betekent ‘strijder’

  Meisjesnamen:

  1. Maud: betekent ‘sterk in strijd’
  2. Kae: betekent ‘puur’
  3. Nova: betekent ‘energiek’
  4. Isa: betekent ‘ijzeren geest’
  5. Avery: betekent ‘wijsheid’
  6. Valerie: betekent ‘sterk’
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard