1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Baby 6 weken oud - Verloskundigenpraktijk It Bertehûs

  Verloskundigenpraktijk It Bertehûs

  , 9 januari 2020 19:34Laatste update op: 12 januari 2021 15:01

  Jullie baby is alweer 6 weken oud.

  Jullie kindje is nu ongeveer zes weken oud. Via deze mail willen we jullie bedanken voor het vertrouwen in ons bij de zorg rondom de zwangerschap en geboorte van jullie zoon/dochter. Dit is voor ons elke keer weer een hele eer.

  Voor nieuwe zwangere vrouwen en partners is het fijn dat zij kunnen lezen hoe jullie als ervaringsdeskundigen onze zorg en betrokkenheid hebben ervaren. Jullie kunnen ons helpen om dit meer zichtbaar te maken, door op Google of ZorgkaartNederland een recensie te schrijven. Mochten jullie persoonlijke feedback hebben, dan horen wij dit graag tijdens de nacontrole of, als jullie hier geen gebruik van maken, via de mail.

  Na de geboorte van jullie kind zijn we te vinden voor een afsluitende controle, zoals gezegd de nacontrole, voor informatie over anticonceptie en het plaatsen van een hormoon- of koperspiraal. Naast de zorgvragen zijn we ook open als ontmoetingsplek tijdens de gezellige inloopochtenden onder het genot van onze beruchte "Cappuchino di Berte". De data daarvan zijn te volgen via FB en instagram.

  Alvast bedankt en we wensen jullie nogmaals veel geluk voor de toekomst!

  Hartelijke groet,

  Verloskundigen It Bertehus

  Google recensie: op deze manier kunnen wij en ook anderen die geïnteresseerd zijn in de praktijk terug lezen hoe jullie de zorg ervaren hebben.

  Zorgkaart Nederland: is een website waarop zorgaanbieder beoordeeld kunnen worden. Op deze manier kunnen we transparante zorg bieden.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard