Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Auto invite op 0

ZP® - Magazine

, 24 March 2020 17:52Laatste update op: 22 June 2020 21:33

De auto invite functie houdt in dat ingeschreven cliënten automatisch worden uitgenodigd voor zwangerenportaal.nl. Daarnaast kunnen cliënten na een miskraam eenvoudig worden uitgeschreven voor mailings, zodat zij geen communicatie meer ontvangen.

Auto invite op 0 nodig voor videoconsult

Door de auto invite op 0 te zetten worden alle zwangeren die nog geen account hebben op zwangerenportaal.nl automatisch uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden. Dit is nodig om gebruik te maken van het videoconsult, de verbinding komt namelijk tot stand vanuit het dossier van de cliënt en het zwangerenportaal.nl account van de cliënt.

Hoe werkt de auto invite?

  • De zogenaamde auto-invite moet worden geactiveerd om automatisch alle ingeschreven cliënten uit te nodigen om zich vrijwillig aan te melden voor zwangerenportaal.nl. Dit zorgt ervoor dat je echt alle zwangeren binnen de praktijk bereikt.
  • De auto-invite op week 0 zetten. Omdat videoconsult enkel werkt bij zwangeren die een account hebben activeren we deze functie. Op die manier worden namelijk alle actieve zwangeren die nog geen account hebben automatisch uitgenodigd, dit is jouw lijst ‘Nieuw uit te nodigen cliënten’. Daarnaast worden vanaf nu alle nieuwe cliënten bij aanmelding automatisch uitgenodigd.

Cliënt na miskraam automatisch uitgeschreven voor mailings

Cliënten die een miskraam krijgen worden na het aanpassen van de auto invite automatisch na een miskraam uitgeschreven voor mailings.

De cliënt houdt wel inzage in haar dossier, maar ontvangt geen mailing meer. Het is daarin belangrijk dat het dossier van de client niet ontkoppeld wordt. Zodra dat wel gebeurt, wordt het account niet geüpdatet en bestaat de kans dat de cliënt toch mailing ontvangt.

Direct aan de slag met auto invite

Wil je de auto invite activeren en/of op 0 zetten? Wij kunnen dit eenvoudig voor je regelen. Mail naar info@zwangerenportaal.nl.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard