1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Annelieke Janssen

  Gepubliceerd op: 4-26-2019Bewerkt op: 8-25-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-26-2019Bewerkt op: 8-25-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hoi! Ik ben Annelieke Janssen (1978); fysiotherapeut, manueel therapeut, mindful fysiotherapeut, coach en trainer. Binnen mijn praktijk in Soest houd ik me bezig met het achterhalen én het aanpakken van de daadwerkelijke oorzaken van de klachten waarmee mijn cliënten zich aanmelden. Ik houd me ook bezig met de problemen achter de klacht.

  Echt kijken en luisteren naar de mens geeft naar mijn mening zoveel informatie en inzicht, prachtig! Ik help graag bij het vinden of hervinden van balans tussen lichaam en geest. Ik geef inzicht in de daadwerkelijke oorzaken voor het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten. Cliënten zelfredzaamheid en zelfzorgzaamheid aanleren door aandacht en bewustwording vind ik erg belangrijk. Dat genereert positieve en blijvende actie en bovenal zelfvertrouwen!

  Op basis van mijn verworven gereedschapskist, mijn persoon en de actuele wetenschappelijke inzichten, bied ik elke cliënt een persoonlijk plan van aanpak. Afhankelijk van mijn bevindingen en bijbehorende behandeldoelen fungeer ik als monteur en/of als coach. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

  Tevens help ik mensen graag preventief. In groepsverband of op basis van individuele begeleiding. Training en coaching op het gebied van beweging, sport, voeding en psychologie hoort hier ook bij. Zo heb ik een trainingslijn opgezet voor vrouwen tijdens de zwangerschap, na de bevalling en voor de verdere opbouw en blijvend sporten&bewegen in de toekomst. Respectievelijk genaamd: Fitmama2Be, Start2Mamarun en Stay2Mamarun.
  Met als doel om op een sportieve en kwalitatieve manier je energiek en ontspannen te voelen tot aan de bevalling en na de bevalling weer onder professionele, fysiotherapeutische begeleiding je weer krachtig en energiek te voelen.

  Binnen mijn specialisatie manuele therapie heb ik me o.a. bijgeschoold op het bekkengebied. Daarnaast werk ik veel samen met een bekkenfysiotherapeut. Ik geloof enorm in de invloed van bewustwording van de zwangere van het gehele bekkengebied en het leren aanspannen van de bekkenbodemspieren op de juiste momenten. Maar vooral ook leren ontspannen van bekkenbodemspieren waardoor veel zwangerschapsgerelateerde klachten voorkomen kunnen worden en/of snel aangepakt kunnen worden. Voor die bewustwording maak ik o.a. veel gebruik van grote trainingsballen. Het gebruik hiervan is heel multifunctioneel; bewustwording, ontspanning, balans en stabiliteit.

  Contactgegevens:

  Annelieke Janssen (1978)
  Fysiotherapeut
  Master manueeltherapeut
  Mindful fysiotherapeut & Coach
  Trainer Balans & Stabiliteit

  Praktijk
  Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training
  Weteringpad 7, 3762 EN, Soest
  www.anneliekejanssen.nl
  info@anneliekejanssen.nl
  06-40220020

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard