1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Anne Jacobs

  Gepubliceerd op: 6-6-2023Bewerkt op: 3-6-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-6-2023Bewerkt op: 3-6-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Hey, ik ben Anne, gezinsfotograaf in Arnhem. Als fotograaf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de bijzondere momenten uit je leven vast te leggen. Jouw zwangerschap en de momenten erna zou je voor altijd willen blijven herinneren. Ik leg dit graag voor je vast.

  Herinnering

  Jullie kleintje is in jou aan het groeien en je lichaam verandert. Hierop mag je trots zijn! De meeste vrouwen voelen zich echter niet blij met hun lichaam tijdens de zwangerschap en zijn daar onzeker over. Je lichaam verandert en veel vrouwen voelen zich niet mooi! Maar laat ik voorop stellen dat je prachtig bent, ook met een zwangere buik! Op dit unieke moment in je leven wil je later terug kunnen kijken!

  Ongedwongen sfeer

  Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot en dat je vooral kunt genieten. Ik maak dan foto's van jou alleen en samen met je partner (en kind). Ik stel jullie gerust door de ongedwongen sfeer die tijdens de fotoshoot ontstaat. Zo maak ik een blijvende herinnering van deze bijzondere periode voor jullie. Je zal dan zien hoe krachtig en mooi je eigenlijk bent.

  Locaties

  De zwangerschapsshoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie in en rond Arnhem of gewoon bij jou thuis. Ik heb meerdere prachtige buitenlocaties die ik geregeld gebruik. In ieder seizoen zijn deze fotoshootlocaties mooi! De natuur beschrijft de stijl van Anne Jacobs Fotografie goed. De fotoshoot kan het beste plaatsvinden tussen de 30 en 34 weken van je zwangerschap. Je mag gebruik maken van mijn cliënt closet waardoor je ook geen kledingstress hebt. Ik heb verschillende jurken zodat er altijd wel een jurk is die bij jou past. Ik wil met liefde jouw zwangerschap vastleggen.

  Newborn fotoshoot

  De eerste paar dagen van het leven van jullie kleintje zijn uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug… Het is niet alleen super voor jullie als ouders om deze periode vast te leggen, maar ook voor jullie zoontje of dochtertje is het straks helemaal geweldig… Als ze groter zijn dan kunnen ze deze mooie foto’s van zichzelf terugzien. Dat is toch onbetaalbaar!

  Ik kom bij je thuis; dat maakt het persoonlijk en vertrouwd. Boek deze ervaring en geniet!

  Tip

  Boek een zwangerschap- en newbornshoot en noem zwangerenportaal. Dan krijg je minimaal 40 euro korting en een groot fotoboek cadeau!

  Contact

  Anne Jacobs Fotografie
  Vestigingsplaats: Huissen
  Website: www.annejacobsfotografie.nl
  Telefoonnummer: 06 3854 3355
  E-mail adres: info.annejacobs@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard