Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

16 weken zwanger - De Kei

Verloskundigenpraktijk De Kei

, 30 April 2020 02:09Laatste update op: 29 October 2020 21:41

Belangrijk

Kraamzorg moet je nu wel geregeld hebben. Vergeten? Bel vandaag snel!

Heb je aan je verzekering ook doorgegeven dat je zwanger bent? Het is nodig dat zij het weten en ze zullen je een kraampakket opsturen. Ook kan je de polisvoorwaarden van je verzekering even goed lezen, zodat je weet wat verzekerd is, waarvoor een eigen bijdrage gerekend wordt of wat onder je eigen risico valt. Fijn om vooraf te weten.

Denk je mogelijk in bad te willen bevallen? Reserveer dan nu alvast het bevalbad. Dit kan bij verschillende organisaties, maar ook bij De Kei. Bel onze assistente voor meer informatie.

De kinkhoestvaccinatie raden wij sterk aan. Je hebt van ons informatie gekregen. Je kan een afspraak maken door te bellen, het nummer vind je op 22wekenprik

Wat moet je allemaal regelen, kijk eens op wat-te-regelen

Thuis een echo maken, bijvoorbeeld samen met familie of vrienden? Dat kan met dit mobiele echoapparaat! Je huurt hem voor hoe lang jij dat wilt en krijgt instructies hoe je de echo moet maken. Superleuk! Mobiel echoapparaat.

Wil je meer betrokken zijn bij de zorg die je van ons krijgt? Wil je meedoen met afwegingen en beleid? Kijk dan eens op de website 3 goede vragen. Hier vind je drie goede vragen om aan je zorgverlener te stellen en meer mee te kunnen doen in het gesprek.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard