1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  1-op-1 chatten met je verloskundige

  Gepubliceerd op: 18 mei 2020 16:32Bewerkt op: 4 augustus 2022 20:17
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 18 mei 2020 16:32Bewerkt op: 4 augustus 2022 20:17
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Chatten met je verloskundige

  Je kunt natuurlijk ook (video)bellen met je verloskundige, maar het voordeel van de chat is dat je op elk moment van de dag je verhaal kwijt kunt. Houdt er wel rekening mee dat je verloskundige wellicht niet gelijk antwoord. Bel in geval van spoed altijd je verloskundige.

  Veilige omgeving

  Tijdens de gesprekken met je verloskundige gaat het om vertrouwelijke informatie. Het is dan belangrijk dat deze gesprekken in een veilige omgeving plaatsvinden. Doordat de chatfunctie binnen zwangerenportaal.nl is geïntegreerd, kan deze veilige omgeving worden gegarandeerd.

  Lees alles makkelijk terug

  Wanneer je tijdens een gesprek veel informatie krijgt, vergeet je gemakkelijk een aantal dingen. Met de chat kun je makkelijk alles nog even teruglezen wanneer jij dat wilt.

  Bijlagen versturen

  Naast dat je berichten kunt versturen, kun je ook een bijlage toevoegen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een foto of document wilt meesturen welke betrekking hebben tot je vraag. Je verloskundige kan daardoor ook eenvoudig verwijsbrieven en documenten naar jou sturen.

  Waar vind je de chatfunctie?

  Je kunt eenvoudig chatten met je verloskundige via het dashboard. Je scrolt dan naar beneden en ziet onder ‘communicatie’, ‘1-op-1 chat’ staan. Wanneer je hier op klikt kun je makkelijk een chatgesprek starten. Wil je gelijk starten? Klik dan op de onderstaande button.

  Vragen?

  Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag. Stuur een mail via onderstaand formulier.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard