Zwangeren portaalVeelgestelde vragenIk zie mijn afspraken niet staan

Afspraken - Ik zie mijn afspraken niet staan. Hoe kan dit?

ZP® - Magazine

, 2 November 2020 23:05Laatste update op: 11 January 2021 18:37

Ben je op zoek naar je afspraken maar kan je deze niet vinden bij 'mijn afspraken'? Lees hier hoe je dit kunt inzien:

Je kunt geen afspraken inzien wanneer de verloskundige je dossier nog niet heeft gekoppeld. Als de verloskundige jouw account gekoppeld heeft, dan kan je het dossier ‘accepteren’ bij ‘MIJN DOSSIER’.

Daarna krijg je inzage in je afspraken en gegevens.

Neem contact op met je verloskundige en vraag of ze jouw dossier willen koppelen als je geen ‘accepteren’ knop ziet bij ‘MIJN DOSSIERS’.

Daarna zie je jouw afspraken bij 'mijn afspraken'.

Mijn dossierMijn afspraken