Zwangeren portaalVeelgestelde vragenHoe kom ik in mijn dossier

Dossier - Hoe kom ik in mijn dossier?

ZP® - Magazine

, 2 November 2020 23:11Laatste update op: 11 January 2021 18:36

• Klik rechtsboven op het poppetjes icoon of jouw initialen.
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik vervolgens op je initialen of je foto.
  • Klik vervolgens op het tegeltje “MIJN DOSSIERS” en jouw complete dossier zal verschijnen.

Als je meerdere dossiers hebt, dan zullen deze hier ook zichtbaar zijn. Ga naar het dossier welke je wilt inzien door op ‘integraal geboortedossier’ te klikken.

Mijn dossier