Zwangeren portaalVeelgestelde vragenFaq dossier waar vind ik mijn echos

Dossier - Waar vind ik mijn echo's?

ZP® - Magazine

, 2 November 2020 23:19Laatste update op: 11 January 2021 18:36

Allereerst is het nodig dat jouw dossier is gekoppeld. Zodra je verloskundige dit heeft gedaan, heb je inzage in jouw dossier.

Echobeelden worden vaak apart gedeeld door de verloskundige. Het kan echter ook zijn dat jouw verloskundige praktijk geen foto’s kan plaatsen in je dossier. Vraag dit na bij je verloskundige.

Waar vind ik mijn echofoto's?

• Zodra je bent ingelogd ga je naar “MIJN DOSSIER’’.
  • Klik op 'integraal geboortedossier'
  • Je opent je dossier en je ziet de tijdlijn.
  • Scroll naar beneden totdat je “Echo onderzoek” ziet staan (kleine letters met datum)
  • Klik op “Echo onderzoek” en scroll naar beneden. Hier vind je je foto's.
Mijn dossier