1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwembad De Hoorn

  Gepubliceerd op: 11-17-2021Bewerkt op: 11-17-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-17-2021Bewerkt op: 11-17-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  In zwembad De Hoorn aan de Van Foreestlaan in Alphen aan den Rijn beleef je uren zwemplezier. Diverse aquasporten, Baby-peuterzwemmen, Zwemlessen, Banen zwemmen of Recreatief zwemmen.

  Zwangerschapszwemmen

  Bij Thermen2 zwem je met dames die net als jij een kindje verwachten, dus behalve fit en soepel blijven is het ook erg gezellig. Na afloop staat er voor een gereduceerd tarief koffie of thee klaar om lekker na te praten en zwangerschaps-/baby tips en tricks te delen. De ervaring leert dat je veel nieuwe blijvende contacten opdoet!

  Je kunt al vanaf het eerste trimester tot aan de bevalling meedoen met zwangerschapszwemmen. Tip: sommige zorgverzekeraars dekken (een deel) van de cursussen.

  Baby/peuterzwemmen

  Babyzwemmen is bij De Thermen2 ongekend populair. Babyzwemmen doe je niet alleen omdat het goed is voor je baby- maar ook omdat het heel gezellig is om samen met andere vaders en moeders samen te zwemmen.

  Vanaf 3 maanden kun je al starten met de lessen. Je baby kan dan al beter temperatuur reguleren en de risico’s op infectie is klein. Babyzwemmen heeft als doel je kleintje te laten wennen aan water. Je baby leert spelenderwijs te draaien, drijven en bewegen in het water. Het stimuleert de fysieke en psychische ontwikkeling en versterkt de band tussen ouder en kind. Onze zweminstructeurs verzinnen de leukste spelletjes in- en rondom het water. Je hoeft niet bang te zijn voor het chloorgehalte in het water. In Nederland zijn erg strenge eisen in het kader van de wet hygiëne en veiligheid en wij worden maandelijks hierop gecontroleerd. Dankzij deze regels is het veilig om al met je baby vanaf 3 maanden te zwemmen.

  CONTACT

  Zwembad De Hoorn
  Van Foreestlaan in Alphen aan den Rijn
  0172 418 700
  info@dethermen2.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard