Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Mariëlla Oosthoek en Carla de Meulmeester

ZP® - Magazine

, 5 July 2019 13:34Laatste update op: 22 July 2020 22:37

Mariëlla Oosthoek en Carla de Meulmeester - wij zijn de oefentherapeuten Cesar bij oefentherapie de Bevelanden, gevestigd in de ‘Zak van Zuid-Beveland’. Wij bieden oefentherapie individueel en groepen balanstraining, ZwangerTotaal, bekken(bodem)oefentherapie, bedrijfsoefentherapie en slaapoefentherapie.

Mariëlla Oosthoek-van ‘t Westende

Ik ben sinds 1997 werkzaam als oefentherapeut Cesar en heb sinds 1998 een eigen praktijk. In 2014 heb ik mijn registratie als bekkenoefentherapeut behaald. Ik ben gespecialiseerd in rug-, bekken- en incontinentieklachten, slaapproblematiek en zwangerschapgerelateerde klachten. Daarnaast werk ik als bedrijfsoefentherapeut.

Bekijk mijn website

In 2009 heb ik samen met collega-oefentherapeut Janine Davidse het groepsprogramma ZwangerTotaal ontwikkeld. Het mooie in mijn van mijn vak is dat een zwangere met een gerichte aanpak en een klein aantal oefeningen en beweegadviezen voor dagelijks handelen de bekkenklachten vrij snel zélf onder controle kan krijgen.

Stuur mij een e-mail

Carla de Meulmeester-van Keeken

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de opleiding oefentherapie Cesar en direct daarna gestart met werken als zelfstandig oefentherapeut. Ik werk zowel in Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Lewedorp en Middelburg . Bij Mariëlla ben ik in 2017 begonnen met het geven van de prenatale en postnatale trainingen van ZwangerTotaal. Ook behandel ik zwangeren individueel.

Bekijk mijn website

Het is een meerwaarde voor een zwangere en pas bevallen moeder om haar eigen lichaam te begrijpen. Te weten hoe het functioneert, hoe ze spieren rondom het bekken kan versterken of juist ontspannen om zo grip te krijgen op het beter kunnen bewegen.

Stuur mij een e-mail

Contactgegevens

ZwangerTotaal in Heinkenszand, 's-Heerenhoek en Lewedorp
Website: www.zwangertotaal.nl/oefentherapie-sheerenhoek-lewedorp
E-mail: oosthoek@zwangertotaal.nl
Telefoon: 06-24767660

Oefentherapie de Bevelanden
Website: www.oefentherapie-de-bevelanden.nl
E-mail: info@oefentherapiedebevelanden.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard