1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  ZwangerTotaal Goes

  Gepubliceerd op: 5-27-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-27-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Élyse de Been, Janine Davidse, Thom Hector, Judith Dominicus, Caitlin Dophemont en Chandra Goedegebure. Wij zijn het therapeutenteam van Oefentherapie Davidse. Wij bieden Cesar-therapie en Mensendieck-therapie, ZwangerTotaal, bekken(bodem)therapie, bedrijfstherapie, chronische pijntherapie en slaaptherapie.

  De oefentherapeuten Janine Davidse, Judith Dominicus en Élyse de Been zijn gespecialiseerd in bekken(bodem), rug en zwangerschap en verzorgen de ZwangerTotaalcursussen.

  Janine Davidse

  Ik ben sinds 1997 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck en heb sinds 2000 een eigen praktijk in Goes. In 2014 heb ik mijn registratie als bekkenoefentherapeut behaald. Ik ben gespecialiseerd in rug-, bekken- en incontinentieklachten, hoofdpijn en zwangerschapsgerelateerde klachten. Daarnaast werk ik als bedrijfsoefentherapeut. In 2009 heb ik samen met collega-oefentherapeut Mariëlla Oosthoek het groepsprogramma ZwangerTotaal ontwikkeld.

  Het geeft veel voldoening om te zien hoe snel zwangeren met een paar gerichte oefeningen en adviezen de bekkenklachten weer de baas kunnen zijn.

  Judith Dominicus

  In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding oefentherapie Cesar en direct daarna gestart met werken als zelfstandig oefentherapeut. Ik werk zowel in Goes, Middelburg als in Zierikzee. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik begonnen met het geven van de prenatale en postnatale trainingen van ZwangerTotaal. Ook behandel ik zwangeren individueel. Al tijdens de opleiding ging mijn interesse uit naar deze doelgroep en heb me dan ook vol enthousiasme gestort op de nascholingen op het gebied van bekkenpijn en bekkenbodemklachten. Daarnaast heb ik ook ook nascholingen gevolgd voor het behandelen van rugklachten en nek-schouderklachten, massage en coaching.

  Vooral bij zwangeren zie ik een grote vooruitgang wanneer ze hun lichaam beter begrijpen, voelen en weten hoe ze dit op de juiste wijze kunnen belasten. Voor mij is het steeds opnieuw een mooie uitdaging om de zwangerschap en het herstellen na de bevalling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

  Élyse de Been

  Als zelfstandig oefentherapeut Cesar werk ik in de praktijk Oefentherapie Davidse in Goes, Middelburg, Yerseke en Zierikzee. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met het uitoefenen van dit mooie vak. Tevens heb ik mij, door het volgen van bij- en nascholingen, gericht op de behandeling met betrekking tot bekken(bodem)klachten. Ik geef zowel de ZwangerTotaal-groepstrainingen als individuele behandelingen aan zwangeren of pas bevallen vrouwen.

  Mensen helpen om minder klachten te hebben en volop te kunnen genieten van de zwangerschap of de nieuw geboren baby, dat is mijn passie.

  Contactgegevens:

  ZwangerTotaal

  www.zwangertotaal.nl/oefentherapie-goes
  davidse@zwangertotaal.nl
  06-22847024

  Oefentherapie Davidse

  www.oefentherapiedavidse.nl
  info@oefentherapiedavidse.nl
  0113-252908

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard