1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Yvonne Muller

  Gepubliceerd op: 9-6-2018Bewerkt op: 7-23-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-6-2018Bewerkt op: 7-23-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Yvonne Muller. Wij wonen in een door ons geheel zelf gerestaureerd dijkhuis met in de achtertuin onze eigen fotostudio. Mijn passie voor fotografie is al begonnen toen ik nog een klein meisje was. Ik was altijd al bezig met fotograferen.

  Ik ben gelukkig getrouwd met Richard en nog steeds verliefd, en samen hebben wij uiteraard de drie mooiste en liefste kinderen, een dochter Ashley en twee zoons Diego en Skylar. Mijn dochter Ashley helpt regelmatig met shoots of achter de schermen bij Eye-Flash. Mijn man Richard maakt in zijn vrije tijd onze mooie producten zoals de houten fotoblokken en betonnen fotoblokken die u ook bij ons kunt bestellen.

  En ondertussen fotografeer ik de prachtigste bolle buiken, onvergetelijke bevallingen, en de mooiste kindjes. Maar ook voor cake smashes, gezinnen, familie’s, kinderfeestjes, babyshowers en trouwerijen ben je bij mij aan het juiste adres. Al met al een best wel creatief gezin.

  Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook als onderwijsassistente op een middelbare school in Spijkenisse en sta ik twee dagen in de week voor de klas. Ook dit doe ik met veel plezier en is prima te combineren met het fotograferen.

  Mijn passie voor fotografie is al begonnen toen ik nog een klein meisje was. Ik was altijd al bezig met fotograferen. Overal nam ik mijn camera-tje mee naar toe. Toen ik ouder werd en verre reizen ging maken kocht ik een spiegelreflexcamera en ik was meteen verkocht. Alles en iedereen moest op de foto. In 2001 werd onze dochter geboren en ik kon mijn geluk niet op…… mijn perfecte model! De zolderkamer werd verbouwd tot fotostudio en ik was haast nergens anders meer te vinden als op de zolder. Eerst als pure hobby wat al gauw uitliep tot een succesvolle onderneming; Eye-Flash Fotografie. Ik heb in de loop der jaren diverse workshops gevolgd bij grote namen zoals: Brenda Ollie, By Dianne, Eppel fotografie en Toonen Wientjes Photography.

  In onze studio hebben wij veel accessoires (photoprops) voor tijdens de newborn shoot en kleding voor tijdens de fotoshoot waar je geheel kosteloos gebruik van mag maken. Denk bijvoorbeeld aan diverse mooie zwangerschapsjurken in diverse maten, kleuren en modellen. Uiteraard overleg ik altijd met de klant wat de wensen zijn van de klant.
  Neem gerust een kijkje op mijn website of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik hoop je snel te zien om jouw prachtigste momenten vast te mogen leggen.

  Klik hier voor de website van Eye-Flash Fotografie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard