Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Yvonne Bood-Wentink

ZP® - Magazine

, 25 March 2019 11:17Laatste update op: 15 July 2020 17:41

Hai! Mijn naam is Yvonne Bood-Wentink, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen en oma van vier kleinkinderen. Ik werk als adviseur voor Vlietkinderen, een grote kinderopvangorganisatie in de randstad. Onze locaties (dag en buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen) kun je vinden in Leidschendam, Voorburg en Den Haag (de wijken Leidschenveen en Binckhorst).

Ik ben eigenlijk een schoolvoorbeeld van iemand die de ruimte heeft gepakt om zich te ontwikkelen binnen deze snelgegroeide en steeds professionelere branche. Ooit begonnen als moeder met een kind op de peuterspeelzaal in de oudercommissie, daarna gaan werken als leidinggevende van zo’n 25 peuterspeelzaalleidsters en sinds 2010 verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie, relatiebeheer en de marketing van deze mooie organisatie. En ik geniet!

Genoeg over mij, ik wil ook iets vertellen over kinderopvang en waarom ik dat belangrijk vind. Als mens moet je aan het werk, om jezelf te ontplooien, maar ook gewoon om de huur of de hypotheek te betalen. Ook als je mama of papa bent geworden blijf je, in veel gevallen, aan het werk. Dan is het superbelangrijk dat je kindje op een plek is waar het zich veilig voelt, met lieve mensen om zich heen, en waar naast de verzorging ook aandacht is voor ontwikkeling. Een plek waar jij je als ouder op je gemak voelt, zodat je onbezorgd aan het werk kunt zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat wij zulke plekken bieden. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid, we hebben oog en oor voor de behoeftes van ieder kind en wij staan voor gelijke kansen. Goede kinderopvang is goed voor kinderen, zij leren er andere dingen dan thuis, komen in contact met ander mensen, andere kinderen, een andere sociale omgeving. Dit verbreedt hun blik en maakt dat zij goed toegerust zijn op de wereld van morgen.

Contactgegevens

Beroep: marketingcommunicatie/omgevings adviseur
Praktijk: Vlietkinderen kinderopvang
Vestigingsplaats: Voorburg
Website: www.vlietkinderen.nl
Telefoonnummer: 070-317 59 59
E-mail adres: y.bood@vlietkinderen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard