1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  YVLO-ZwangerFit® - zwangerschapscursus

  Gepubliceerd op: 9-5-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-5-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  YVLO is een cursus- en congresorganisatie die geaccrediteerde opleidingen organiseert voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten en sportdocenten. Ons kernproduct is de opleiding tot YVLO-ZwangerFit® Trainer.

  Verder organiseert de YVLO cursusdagen en congressen over vrouwspecifieke zorg. Wij willen inspelen op actuele, nationale en internationale ontwikkelingen in preventie en zorg, met bijzondere aandacht voor de vrouw in al haar levensfasen.

  Wij streven naar een fitte benadering, met het accent op preventie en professioneel handelen. Het doel van YVLO is om kennis en vaardigheden te delen en met z'n allen een fantastisch product te creëren: YVLO-ZwangerFit®. YVLO heeft als motto "SAMEN STERK". Wanneer je op zoek bent naar een leuke zwangerschapscursus, kijk dan verder bij het YVLO-ZwangerFit® cursusaanbod op www.zwangerfit.nl

  Onze geschreven artikelen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Frida Kennis en Susan Koekoek. Hieronder is meer over hen te lezen.

  Frida Kennis

  Mijn naam is Frida Kennis. Zwangeren en baby’s zijn al mijn hele leven mijn passie. In 2013 kreeg ik mijn eerste dochter. In 2014 behaalde ik mijn Mastertitel als Kinderfysiotherapeut en in 2015 werd mijn gezin compleet gemaakt door de komst van mijn tweede dochter.
  Op 15 november 2006 ben ik in fitnesscentrum Be Fit Amersfoort een praktijk voor fysiotherapie begonnen. Inmiddels ben ik moeder van twee prachtige dochters, mag ik mijzelf Master in Science noemen en ben ik niet meer alleen Fysiotherapeut, maar ook Kinderfysiotherapeut, Mulligan Therapeut, Podoposturaal Therapeut, ZwangerFit-, Babymassage- en Actief met baby’s-docent.

  Naast het runnen van mijn eigen praktijk voor fysiotherapie en kinderfysiotherapie, organiseer ik de opleiding YVLO-ZwangerFit® voor fysiotherapeuten en andere cursussen in de vrouwengezondheidszorg. De kwaliteit van de YVLO-ZwangerFit Fysiotherapeuten staat voorop. YVLO-ZwangerFit® Fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleide zwangerschapsbegeleiders en dat moet bekender worden bij de zwangeren.

  Susan Koekoek

  Enthousiaste fysiotherapeut met passie voor buik en bekkengebied, diastaseproblematiek en gebruik van echografie. Bloggen,vloggen, doceren, ondernemen en moeder van 3 kids! En owja, een tikje chaotisch is misschien nog missend in dit rijtje, maar dan weet je aardig wie ik ben; Suzan Koekkoek.

  Middels verschillende wegen, on- en offline, probeer ik vrouwen rondom de zwangerschap slimmer te maken dan ze zijn en klachten te voorkomen. Dit doe ik o.a. tijdens de ZwangerFit-trainingen waarin ik ze middels het sporten leer hoe je je lichaam optimaal belast, hoe ze zich bewust worden van ademhaling, de aan- en ontspanning van spieren en ook door dit alles te combineren en te vertalen naar de dagelijkse dingen als het optillen van hun (aanstaande) kindje! Naast de trainingen geef ik coachingslessen zodat de dames optimaal zijn voorbereid op het fysiek en mentaal moeder zijn met alle amibities die we als vrouw vandaag de dag hebben.

  Verder zie ik dames preventief en met klachten in de praktijk, blog en vlog ik over klachten voorkomen en over het moeder zijn op mijn website hipfitmam.nl, op instagram en facebook. Druk, maar allemaal ontzettend leuk en energiegevende activiteiten waarnaast ik er helemaal kan zijn voor mijn kinderen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard