Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Yousra Jaddour en Josine Gräfe

ZP® - Magazine

, 14 October 2019 14:13Laatste update op: 23 July 2020 22:44

Wij zijn Yousra Jaddour & Josine Gräfe, pre- & postnataal fitness experts en oprichters van Core Academy. We zijn zelf ook moeder, bij elkaar opgeteld hebben we 7 kinderen. Dat is ook hoe de passie voor het werken met deze doelgroep ontstaan is.

Bekijk website

Met ons bedrijf Core Academy geven wij opleidingen aan trainers en coaches. Ook ontwikkelden wij het PowerMama Programma; een trainingsprogramma voor tijdens en na de zwangerschap dat inmiddels op 80 plekken in Nederland en België te volgen is.

Stuur een e-mail

Wij zien regelmatig dat vrouwen rondlopen met klachten en blessures die zij hebben overgehouden aan de zwangerschap. Denk aan urineverlies, bekkenklachten, rugklachten en verminderde kracht in de buikspieren. Dit beïnvloedt niet alleen het sportplezier en de sportprestaties, maar ook het dagelijks functioneren. Hier wilden wij graag iets aan doen!

Wil jij ook sterk en fit je zwangerschap door of optimaal herstellen na je bevalling? Kijk dan hier voor een PowerMama-locatie bij jou in de buurt. Het is onze missie dat iedere moeder, dus ook jij, veilig en verantwoord en met veel plezier kan sporten en bewegen. Wij delen hier allerlei info maar heb je andere vragen, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Contactgegevens:

Naam: Yousra Jaddour & Josine Gräfe
Praktijk: Core Academy
Vestigingsplaats: Zoetermeer & Amsterdam
Website: www.coreacademy.nl
Telefoonnummer: 06-48582738 & 06-21464389
E-mail adres: info@coreacademy.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard