Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Wonderland Kinderopvang

ZP® - Magazine

, 23 April 2019 21:55Laatste update op: 26 February 2021 15:36

Een vertrouwd adres voor kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar in Baarn. Dichtbij Soest!

Kinderen zien groeien van pasgeboren baby tot een zelfverzekerd kind. Bij Wonderland Kinderopvang zijn wij dagelijks bezig met het begeleiden van ‘onze’ kinderen. We willen hen het beste meegeven. We helpen hen opgroeien en zichzelf ontwikkelen. Daar ligt onze kracht en dat is onze ambitie.

Professionele opvang

Wanneer je dagelijks kinderen begeleidt in hun essentiële eerste levensjaren, dan doe je dat vanuit een overtuiging. De overtuiging dat kinderen in deze jaren die belangrijke basis voor later leggen. De overtuiging dat jij daar een rol in wilt spelen. De overtuiging dat jij een bijdrage aan hun ontwikkeling kunt leveren.

Bij Wonderland Kinderopvang hebben wij deze overtuiging. Als professionele opvang bieden wij, naast de andere belangrijke personen voor een kind (de ouders, opa en oma) een vertrouwde omgeving. Een veilige, uitdagende en liefdevolle omgeving. Een omgeving waar vertrouwen en plezier ervoor zorgen dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Pedagogisch bewust

Onze medewerkers zijn belangrijk voor jou en je kind. Zij begeleiden je kind op dagelijkse basis. Essentieel hierbij is dat onze medewerkers continu bezig zijn met de pedagogische kwaliteit van onze opvang. Zij worden hierin begeleid door een pedagoge en een pedagogisch specialist en ze worden geschoold. Bij onze kinderdagverblijven werken we met de Voorschoolse Educatie (VE) methode Piramide.

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

We hebben drie kinderdagverblijven in Baarn: KDV De Kleine Stad, KDV Eemborg en KDV Zandheuvelweg in Baarn. KDV Zandheuvelweg ligt midden in het bos bij een kinderboerderij, midden tussen Hilversum en Baarn in. Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte nog veel meer te beleven, zoals een babypodium, een ruime speelhal, een avonturentuin en een atelier. We gaan iedere dag naar buiten en we organiseren peuterbootcamp en professionele yoga- en danslessen. We gaan er ook op uit naar bijvoorbeeld het Cantonpark, de kinderboerderij, het Hertenkamp en het bos. Of we bezoeken onze geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein. De peuterspeelzaal de Uitkijck is ook een ideale plek voor peuters.

Wij bieden:

 • Aparte baby-peutergroepen en verticale groepen 0-4 jaar.
 • Gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten.
 • Aandacht voor natuur, cultuur, sport en bewegen.
 • Ontwikkelingsgerichte opvang. Wij werken met de voorschoolse educatie (VE) methode Piramide.
 • Volledig verzorgde opvang met vers fruit, Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Ook luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Alles is bij de prijs inbegrepen.
 • Professioneel, vertrouwde medewerkers met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht.
 • Volledig verzorgde voorbereiding op de basisschool.
 • Een bewust voedingsbeleid.
 • Begeleiding door onze eigen pedagoog en pedagogisch specialist.
 • Verlengde en flexibele opvang.
 • Ouder app met dagelijkse update en foto’s.

Buitenschoolse opvang

Wij hebben vier buitenschoolse opvanglocaties: BSO De Kleine Stad, BSO Jan Steenlaan, BSO De Uitkijck en SportBSO Baarn. Ons KDV zit ook in de Kleine Stad. Ideaal voor als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is veel mogelijk. We hebben veel aandacht voor sport, spel, bewegen en bieden buitenschoolse opvang, die je kunt combineren met SportBSO in Baarn of ZwemBSO. Om het de ouders makkelijk te maken, bieden wij in samenwerking met zwembad de Trits zwemles voor diploma A en B tijdens de BSO. We hebben een uitdagende tuin, een atelier en een circusruimte. Daarnaast bezoeken we regelmatig onze adoptie koeien bij Hoeve Ravenstein. En we gaan naar het Cantonpark, de Soester Duinen en de Speeltuin. Alle vakanties zijn we de hele dag open. Vooraf laten we weten welke activiteiten we gaan doen!

Nieuwsgierig geworden? Leuk!
Bekijk ons uitgebreide aanbod aan activiteiten en plan een rondleiding.
Kijk voor meer info op: www.wonderlandkinderopvang.nl
Of bel naar 088 2028202 of stuur een mail naar kindplanningbaarn@wonderlandkinderopvang.nl

 • Magazine

 • Mijn week

 • Zoeken

 • Dashboard