Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Wilma Burger

ZP® - Magazine

, 25 October 2019 12:52Laatste update op: 26 August 2020 11:59

Beste aanstaande moeder, mijn naam is Wilma Burger, geboren in 1962, sinds 1979 werkzaam in de tandheelkunde en sinds 1993 werkzaam als mondhygiënist eerst op het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde A’dam) en sinds 2000 met heel veel plezier in 2 vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijken. (Wilma, tweede van links)

Bekijk website

Ons team

Met mijn collega’s Sylvia Braxhoofden, Aziza Aynan en Annemijn Moes werken we met veel plezier op de mooie locatie van Aan de Amstel.

Op de locatie Boven IJ Mondhygiënisten werk ik samen met Aziza Aynan en Ines Kraljevic. Samen vormen we 1 team die vaak bij elkaar komen voor werkoverleg, maar ook regelmatig aan nascholing en cursussen doen, wij zijn dan ook aangesloten bij het KRM (KwaliteitsRegisterMondhygiënisten).

Stuur een e-mail

Wij werken met maar één doel: een gezonde mond voor iedereen!

Het beste daarvoor is preventie, want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Met alle informatie die je krijgt ben je op de hoogte zodat jij je kindje een start voor een gezonde mond kunt geven.

Uiteraard behandelen we ook patiënten curatief zodat we samen kunnen werken aan een gezonde mond voor de rest van je leven.

Onze behandelingen bestaan grotendeels uit het geven van instructie, voorlichting en adviezen, vooral voor jou, maar natuurlijk ook voor als je straks je kindje hebt. Ook behandelen wij graag de partner/vader zodat hij/zij ook op de hoogte is van alle ins en outs van een gezonde mond. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je tandsteen-vrij en gepolijst de praktijk verlaat.

Bereikbaarheid

Bij de praktijk Boven IJ is er makkelijk te parkeren met de auto (nl. op de Schepenlaan), maar ook goed te bereiken met het OV of de fiets.

Onze praktijk Aan de Amstel is goed te bereiken met het OV en de fiets, uiteraard zijn we ook bereikbaar met de auto, maar het blijft Centrum…..

Onze adressen zijn

Boven IJ Mondhygiënisten

Ibrahim Moustafapad 3
1034 WD Amsterdam (vlakbij Boven IJ Ziekenhuis)
www.bovenijmondhygienisten.nl
020-6332856 (voicemail inspreken svp bij niet opnemen, we bellen altijd terug)
info@bovenijmondhygienisten.nl

Aan de Amstel Mondhygiënisten

Amstel 49/hoek: Nieuwe Herengracht 1
1011 RJ Amsterdam (om de hoek bij het Waterlooplein)
www.aandeamstelmondhygienisten.com
020-4201761 (voicemail inspreken svp, deze luisteren we zeer regelmatig af)
mailen mag natuurlijk ook: info@aandeamstelmondhygienisten.com

Wij zien je graag in een van onze praktijken!

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard