1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wilma Bakker

  Gepubliceerd op: 10-10-2022Bewerkt op: 10-10-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-10-2022Bewerkt op: 10-10-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Wilma Bakker en ik werk als geregistreerd bekkenfysiotherapeut bij Fysio Holland STTC, locatie medisch centrum Liebergen in Hilversum. In de 30 jaar die ik als fysiotherapeut werk, heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het bekken en de bekkenbodem. In 2014 heb ik de master bekkenfysiotherapie afgerond.

  Zwanger

  In de zwangerschap verandert er veel in je lichaam wat klachten kan geven als pijn in de onderrug, schaambot of heupen bij dagelijks activiteiten als bijvoorbeeld lopen, traplopen, staan en omdraaien in bed. Ook kun je een zwaar gevoel in de bekkenbodem ervaren of urineverlies. Vaak is dat een teken dat het bekken of de bekkenbodem overbelast zijn. Door je inzicht te geven in de belasting en belastbaarheid van je bekken en bekkenbodem kun je zelf veel van deze klachten verminderen of voorkomen. Daarnaast gebruik ik ook specifieke behandelmethoden en oefeningen, zowel voor tijdens de zwangerschap maar ook voor na de bevalling.

  Begeleiding na de bevalling

  Ik zie in de praktijk veel zwangeren en jonge moeders en vind goede begeleiding in de zwangerschap en daarna heel belangrijk, ook om klachten in de toekomst te voorkomen. Een consult 6 weken na de bevalling vind ik een absolute aanrader. Je weet dan precies hoe het met je bekken en bekkenbodem gaat en wat je kunt doen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Heb je klachten en/of vragen tijdens je zwangerschap of na je bevalling?
  Neem gerust contact op of maak een afspraak.
  Je kunt je direct aanmelden zonder een verwijzing.

  Contactgegevens

  Fysio Holland STTC
  Locatie medisch centrum Liebergen in Hilversum
  Website: fysioholland.nl/fysiotherapie-hilversum-liebergen
  Telefoon: 035-6834222
  E-mail: w.bakker@fysioholland.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard