1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wij zijn De Kleine Wereld!

  Gepubliceerd op: 10-21-2020Bewerkt op: 10-20-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-21-2020Bewerkt op: 10-20-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Bij de Kleine wereld zijn kinderen voor ons unieke individuen, ze zijn krachtig en talentvol. Ze zijn nieuwsgierig en ontdekken de wereld rondom hen, op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Wij zijn er om dit proces te begeleiden, samen met ouders.

  Als je bij ons binnenloopt moet het meteen goed voelen, het moet kloppen. Het is een gevoel dat misschien moeilijk te omschrijven is, maar je weet wat wij bedoelen als je het hebt ervaren. Alleen met die klik kunnen wij de opvang verzorgen die bij jullie past. We zijn ons ervan bewust dat een vertrouwensrelatie moet groeien. En toch moet je vanaf moment één je kind met een gerust hart durven achterlaten bij een van onze medewerkers.

  En, zeker in het begin is het helemaal niet raar als je soms denkt, zal het goed gaan, vergeten ze niet dat… Bel ons gerust, wij staan je graag te woord. Op alle vestigingen vind je betrokken en bevlogen medewerkers die vol passie met de kinderen werken en open en eerlijk communiceren met ouders. Je kind krijgt bij De Kleine Wereld de kans zich spelenderwijs te ontwikkelen tot een gelukkig, krachtig en sociaal vaardig mens. Om zo’n hoge standaard waar te kunnen maken, moet je wel wat in huis hebben. Onze medewerkers werken vanuit hun kennis over kinderen, onze jarenlange ervaring en de inspiratie uit het gedachtengoed van drie deskundigen; twee pedagogen en een psycholoog.

  De Kleine Wereld is een vertrouwde plek waar het kind graag naartoe gaat. Waar het kan zijn wie het is en wie het wil worden. Onze medewerkers kiezen wij met de grootste zorg. Zij vormen de kern van onze wereld. Onze medewerkers hebben oog voor het kind, passie voor hun werk en zijn trots op ‘hun’ kinderen!

  Hier snappen wij dat opvang veel meer is dan opvang alleen. Wij geloven dat de allerbeste aanpak in ons vak nog ontwikkeld moet worden. En wij zijn bereid daar iedere dag een stukje beter in te worden! Dat is De Kleine Wereld waar spelen en ontwikkeling hand in hand gaan. Waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar een gewone middag zomaar een klein feestje kan worden!

  Kom je een keer langs?
  We laten je graag zien hoe we dat doen.

  Contactgegevens

  Naam: Kinderopvang De Kleine Wereld
  Vestigingsplaats: Amsterdam
  Website: www.dekleinewereld.nl
  Telefoon: 020 4120633
  E-mail: planning@dekleinewereld.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard