1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Wiedewei Ridderkerk

  ZP® - Magazine

  , 29 december 2022 09:54Laatste update op: 29 december 2022 09:54

  Welkom bij Wiedewei Ridderkerk

  Buiten

  Een lieveheersbeestje kruipt over het kleine handje van jouw kind. Eens van dichtbij bekijken, want hoeveel stipjes zou het hebben? En..., oh, kijk daar! Een kleurrijke vlinder fladdert voorbij. Kruipend of rennend; je kind gaat er achteraan, want buiten zijn prikkelt de nieuwsgierigheid en geeft je kind energie.

  Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom op onze groene vestiging in Ridderkerk! Baby’s, dreumesen en peuters gaan op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. We werken met gerichte methodes aan de ontwikkeling van je peuter. Zo bereiden we je kind goed voor op de basisschool en je zoon of dochter maakt al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit!

  Vroeg beginnen met groen

  Je baby gaat samen met vriendjes op ontdekkingstocht. Heerlijk samen spelen en kruipen over het gras, waar de fluitende vogeltjes en ritselende blaadjes de aandacht trekken van jouw baby. Stap voor stap groeit je baby in de fijne en knusse omgeving van Wiedewei.

  Onze fijne groepen zijn omgeven met rust. Hier maakt je baby de allereerste vriendjes. Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn speciaal opgeleid tot babyspecialist. De babyspecialist begrijpt met de kleinste signalen waar jouw kind behoefte aan heeft en ontvangen je uk met open armen!

  Wil je kijken of Wiedewei bij jou en je kindje past? Je bent van harte welkom voor een rondleiding!

  Contactgegevens

  Vestigingsmanager Marije Ketelaar
  m.ketelaar@kibeo.nl

  Wiedewei Ridderkerk

  0113-760 250
  Wiedeweiridderkerk@kibeo.nl
  Diepenbrockstaat 28
  2983 XE Ridderkerk

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard