1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Vonny Nuijten

  Gepubliceerd op: 3-24-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-24-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Als haptotherapeut behandel ik mensen met angst-, pijn- en spanningsklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in zwangerschapshaptonomie. Ik bied zwangere koppels en alleenstaanden persoonlijke begeleiding op maat. Ik werk in de regio Arnhem-Nijmegen.

  De leukste begeleiding bij zwangerschap

  Wist je dat je baby in de buik vanaf twaalf weken al aanvoelt of er aandacht voor hem is of niet? Daarom is goed contact maken één van de pijlers van haptonomie, want gezien worden is een eerste levensbehoefte. Hoe bijzonder is het als je baby reageert op jullie liefdevolle aanraking. En hoe fijn is het voor de baby is als het zich al zo welkom voelt! Aandacht voor elkaar blijft daarom ook belangrijk tijdens de cursus. En uiteraard komt alles aan de orde wat je wil weten voor een ontspannen bevalling.

  Complete cursus met aandacht voor elkaar

  Tijdens de begeleiding leer je hoe je je zwangere vrouw het beste, op haar manier, kunt ondersteunen en nemen we verschillende houdingen door voor het opvangen van de weeën. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan omgaan met pijn en leer ik je ontspanningsoefeningen met de Rebozo en Spinning Babies®. Overigens is wetenschappelijk aangetoond dat haptonomie uitermate goed helpt om angst voor de bevalling te verminderen.

  Zwangerschapshaptonomie aan Huis

  Ieder stel is anders en iedereen beleeft een zwangerschap op z’n eigen manier. Daarom kies ik voor individuele begeleiding en niet voor groepslessen. Om mijn cursus zo goed mogelijk op jullie af te stemmen kom ik graag bij jullie aan huis. Daar voel je je het meest op je gemak en daar begint immers ook de bevalling. Door de oefeningen bij jullie thuis te doen, op je eigen bank, ben je er al mee vertrouwd en zul je ze eerder toepassen.

  Kom je liever toch naar mijn praktijk in het centrum van Nijmegen, dan kan dat natuurlijk ook. De gehele cursus bestaat uit vijf sessies voor de geboorte en eentje erna. Maar je kunt ook kiezen voor losse sessies. Haptotherapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

  Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me mailen, maar je mag me ook Whatsappen. Mijn nummer is 06 10248934.

  Contactgegevens

  Praktijk: Spreng Haptonomie
  Adres: Parkdwarsstraat 18, 6511DK Nijmegen
  Website: www.sprenghaptonomie.nl
  Tel.nr. 06 102 489 34
  E-mail: v.nuijten@sprenghaptonomie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard