1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Vlietkinderen

  Gepubliceerd op: 3-25-2019Bewerkt op: 6-7-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-25-2019Bewerkt op: 6-7-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mogen wij ons aan jou voorstellen? Wij zijn Vlietkinderen, een maatschappelijke kinderopvangorganisaties met meer dan 40 jaar ervaring in het bieden van kinderopvang van hoge, pedagogische kwaliteit. Wij zijn geworteld in de regio Leidschendam-Voorburg, onze locaties bevinden zich in deze gemeente, maar ook in de aangrenzende wijken van Den Haag; Leidschenveen en de Binckhorst.

  Vlietkinderen biedt opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Dit doen we in zogenaamde ‘stand-alone’ locaties, maar ook in kindcentra waarin we samenwerken met onderwijs aan doorgaande leer-ontwikkellijnen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We dagen kinderen uit om zichzelf èn de wereld te ontdekken.

  Wie zijn wij?

  Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger. Onze medewerkers zijn goed opgeleide professionals. Zij werken continu aan het nog verder professionaliseren van hun skills. Vlietkinderen staat bekend om haar continuïteit. Onze medewerkers zijn trouw, bevlogen en betrokken, daar zijn we trots op. Vlietkinderen ontvangt ieder kind met open armen en open blik.

  Aanbod

  We bieden kinderen een warme, veilige en rijke speel-leeromgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. Bij ons is jouw kind in vertrouwde handen. Samen met jou gaan we het avontuur van opgroeien en opvoeden aan. Uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Naast de dagelijkse verzorging, waarin alles is inbegrepen, van luier tot fles en een gezonde warme groentelunch, stimuleren wij dagelijks de ontwikkeling van jouw kind.

  Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.
  Ga je mee?

  Belangstelling voor een van onze locaties of meer informatie? Neem contact op met een medewerker van onze afdeling klantenservice via klantenservice@vlietkinderen.nl of bel 070-317 59 59

  Contactgegevens

  Stichting Vlietkinderen
  Bucaillestraat 6
  2273 CA Voorburg
  Telefoonnummer: 070-317 59 59
  Website: www.vlietkinderen.nl
  E-mail adres: klantenservice@vlietkinderen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard