1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Vereniging Samen Bevallen

  Gepubliceerd op: 9-7-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-7-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Sinds 35 jaar geven wij zwangerschapscursussen aan zwangeren mét hun partner, omdat wij geloven in de kracht van een team.

  Welkom bij de vereniging Samen Bevallen!

  Vooral in de beginfase van de bevalling zullen jullie de tijd veelal samen doorbrengen. De verloskundige zal tijdens jullie bevalling niet continue aanwezig zijn. Door tijdens de cursus alle verschillende fases van het geboorteproces te bespreken, weten jullie wat je te wachten staat. Vaak geeft dat al enorm veel rust.

  Partners geven we een actieve, coachende rol. Je blijft bij haar, helpt haar ontspannen, ook als het moeilijk voor haar is. Je kunt haar begeleiden bij de ademhalingsoefeningen en als ze ’t even niet meer ziet zitten, ben jij haar steun en toeverlaat.

  Wij helpen jullie met deze voorbereidingen: jullie een zo goed mogelijke start als gezin geven, daar staan we voor!

  Er zijn verschillende zwangerschapscursussen mogelijk. De bekendste is de complete cursus. Daarnaast verzorgen we een Minicursus, herhalingscursus, privé-cursus en anderstalige cursussen. Op twee plaatsen in Nederland kunnen jullie bovendien een luxe weekendcursus volgen.

  We leiden onze cursusleidsters zelf op. Wij zijn niet alleen uitstekend gekwalificeerd, maar ook zelf bevallen en daarmee dus ervaringskundigen. Door studiedagen en bijscholing blijven we goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen die te maken hebben met zwangerschap en bevalling. In ons eigen tijdschrift publiceren we nieuwsfeiten, ontwikkelingen rondom zwangerschap en bevalling, onderzoeksresultaten en werken we met themanummers, zodat we een kwalitatief hoge en steeds actuele cursus kunnen geven.

  Contactgegevens
  Landelijk informatiepunt
  info@samenbevallen.nl
  06-167 781 67

  Contact met regio:
  Om direct contact op te nemen met een cursusleidster in jullie eigen regio, kijk op www.samenbevallen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard