1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Tineke den Draak

  Gepubliceerd op: 9-30-2019Bewerkt op: 3-30-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-30-2019Bewerkt op: 3-30-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Tineke den Draak, en ik ben eigenaar van Gastouderbureau Ma d’r Lief. Geboren op de Zuid-Hollandse eilanden, bracht de studie mij eind jaren ‘80 naar Den Haag. In 1992 studeerde ik hier af aan de HBO-J (jeugdwelzijnswerk) en deed ik ervaring op met kinderen voor wie een ‘gewone jeugd' niet vanzelfsprekend was, in een kindertehuis in Wassenaar.

  Over mij

  Op het Medisch Kleuterdagverblijf in Voorburg werkte ik vervolgens o.a. met kinderen met een autisme spectrum stoornis, ADHD en ADD e.d.

  In 1997 werd ik zelf moeder en dan ga je alles van de andere kant zien! Inmiddels waren we in Alkmaar geland en ik besloot de PABO te gaan volgen, waarna ik voornamelijk les heb gegeven aan kleuters. In 2007 verhuisden we naar de Veluwe. Na de uitdagingen jeugdhulpverlening en basisonderwijs, besloot ik in 2010 de uitdaging kinderopvang aan te gaan. Ik startte met Gastouderbureau Ma d’r Lief en tot op de dag van vandaag doe ik dit werk met veel enthousiasme.

  Ma d’r Lief

  Het Gastouderbureau bemiddelt niet alleen tussen ouders die opvang zoeken voor hun kind en de gastouder, maar ouders en gastouders kunnen ook steeds op de ondersteuning van het Gastouderbureau rekenen. Zowel op pedagogisch als op praktisch gebied. De opvang van (jonge) kinderen in een huiskamersituatie heeft mijn hart. Voor jonge kinderen is immers alles nieuw en een huiskamer lijkt meer op thuis dan andere vormen van kinderopvang.

  Kinderen voelen zich snel op hun gemak.

  Dit geeft de kinderen de rust en de veiligheid die zij nodig hebben om de wereld om hen heen te ontdekken. De gastouder helpt hen hierbij en zij kunnen hiervoor weer op de begeleiding van het Gastouderbureau rekenen.

  Een gastouder is niet zomaar een oppas, gastouderopvang is een professionele vorm van kinderopvang, die met veel liefde en warmte door de gastouders geboden wordt.
  En dit wordt door Gastouderbureau Ma d’r Lief met evenveel liefde en warmte begeleid!

  Contactgegevens:

  Naam: Gastouderbureau Ma d’r Lief
  Vestigingsadres: Gastouders die aangesloten zijn bij Gastouderbureau Ma d’r Lief kun je vinden in de omgeving van Elburg, Oldebroek, Nunspeet, ‘t Harde, Harderwijk en Putten
  Website: www.gobmadrlief.nl
  Telefoon: 06 - 26 98 30 34
  Email: info@gobmadrlief.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard